40 נק' לבראיינט בניצחון הלייקרס

אחרי התצוגה האדירה של הפיניקס מול סאן אנטוניו. רבים חשבו שהמומנטום האדיר ילשך גם מול אלופת הליגה . מי שחשב אחרת היה כרגיל מספר 24 בצהוב שקלע לא פחות מ 40 נקודות בניצחון 107:128 שהעלה את הלייקרס ל0:1 בסידרה

יום שלישי 18 מאי 2010
מערכת TELESPORT
לוס אנג'לס לייקרס - פיניקס סאנס: 107:128&nbsŰ;

לא כל יום סאן אנטוניו ספרס. פיניקס הספיקה להוליך פעם אחת בלבד במהלך המשחק, וגם זה היה בדקות הפתיחה של המשחק. הלייקרס פתחו מבערים ובריצה מדהימה של 6:20 ירדו כמעט ביתרון דו ספרתי בסיום הרבע הראשון.

הסאנס לא יכלו לאוӓום וגאסול מתחת לסלים, עוד לפני שהוזכרה ההצגה של קובי במחצית השנייה, והרבע השני למעשה היה ניסיון של פיניקס לרדוף אחרי קבוצתו של ג'קסון אך ללא הועיל.

הרבע השלישי הכריע את המשחק, או שאולי נכון להגיד שזה הרבע בו קובי בראיינט התחיל לשחק. הסופרסטאר של הלייקרס קלע 21 נקודות מתוך ב-40 שלו ב-12 דקות הרבע השלישי והותיר את הצדדים לגארבז' טיים ועם המחשבות כבר למשחק השני בסדרה.

קלעים בולטים ללייקרס: לאמאר אודום 19, פאו גאסול 21, קובי בראיינט 40.
קלעים בולטים לסאנס: רובין לופז 14, ג'ייסון̠ריצ'ארדסון 15, אמארה סטודמאייר 23. 

תגובות

טלספורט בפייסבוק