גרנט סיכם בווסטהאם לשלוש עונות

אברהם גרנט שהתפטר אתמול מפורטסמות' סיכם לשלוש שנים אצל הפטישים וירוויח 3.9 מיליון פאונד לכל התקופה. החתימה הרשמית בשבוע הבא

יום שישי 21 מאי 2010
מערכת TELESPORT
אמש אברהם  גרנט התפטר מפורטסמות' וכבר הבוקר  סיכם בווסטהאם הלונדונית לשלוש שנים. 

על-פי הדיווחים בבריטניה בשבוע האחרון, המאמן מוערך מאוד על-ידי הבעלים של ווסטהאם הלונדונית וההתפטרות אתמול קשורה להצע۔ אותה הוא כבר קיבל מהפטישים. גם טוונטה ההולנדית הוזכרה כמועמדת למנות את אברהם גרנט לאחר שסטיב מקלארן עזב, למרות זכיית הקבוצה באליפות.

גרנט ירוויח בווסטהאם 3.9 מיליון פאונד למשך כל התקופה, דהיינו 1.3 מיליון פאונד בשנה.

גרנט נקשר מאוד לקהל אוהדי פורטסמות' ואמר בהודעת ההתפטרות: "זו אחת ההחלטות הקשות בקריירה שלי. תחת הנסיבות שבו נמצא המועדון, אני לוקח כיוון קצת אחר. השנה האחרונה הייתה מורכבת וקשה עבורינו ולצד זה גם מדובר בעונה נהדרת, חוויה מקצועית ואישית".
אברהם גרנט המשיך לפרגן למועדון ולקהל: "הוצפתי במכתבים מאוהדים שגרמו לי לדמוע, וזה לא מצב שקורה לי הרבה. אף פעם לא אשכח את האוהדים הנאמנים של פומפי. עזרתם לי לשמור על המועדון בסיטואציה הקשה בו הוא היה, יש מעט קבוצות בעולם עם קהל אוהדים כזה. לӨאות אתכם הולכים עם הראש למעלה זו המתנה הטובה ביותר עבורי".

"פורטסמות' נתנה לי הרגשה של בית חם ואוהב, אי אפשר לקחת את המועדון מהלב שלי. אני מאחל לכם בהצלחה מכל הלב" ובכל זאת, אולי הוא עוד ישוב? גרנט סיכם: "הודעתי למפרק הקבוצה שאם יצטרכו אותי אני אהיה לרשות המועדון מתי שאוכל. אני רוצה לציין את העבודה הנהדרת שהוא עושה בתנאים לא קלים כלל".

תגובות

טלספורט בפייסבוק