מחלוקת קשה בין הרוש לביתר ירושלים

פיצוץ במו"מ בין השוער הצעיר, אריאל הרוש, לבין קבוצתו בית"ר ירושלים, תחייב את הצדדים להיפגש בבוררות. הסיבה: סעיף שחרור לחו"ל בגובה מיליון וחצי יזרו. סוכנו של הרוש, פיני זהבי: "אפילו על אניימה לא שמו תג מחיר כה גבוה"

שבת 31 יולי 2010
שלמה חסיד

רק זה היה חסר הקיץ לבית"ר ירושלים. אריאל הרוש, שוערה המצטיין של הקבוצה, ۙפנה בימים הקרובים למוסד לבוררות נגד קבוצתו, אחרי שהמו"מ בינו לקבוצה עלה על שרטון.

סלע המחלוקת נעוץ בשאלה: כמה תקבל בית"ר עבור מעבר של השוער לחו"ל. יו"ר הקבוצה, איציק קורנפיין, דרש להכניס סעיף שחרור שיקבע כי בית"ר תקבל̠מיליון וחצי יורו מכל קבוצה בחו"ל שתרצה לצרף אליה את השוער. 

מי שפוצץ את המו"מ הוא סוכן השחקנים, פיני זהבי, המייצג את השחקן, שאמר לאיציק קורנפיין: "אתה בעצמך היית שוער ואתה יודע שלבקש סכום כזה עבור שוער זה לא ריאלי. אפילו עߜ אניימה אחרי המונדיאל לא הצלחתי להוציא כל כך הרבה כסף".

כעת קשה לדעת כיצד תשפיע המחלוקת על עתידו של השוער בקבוצה, למרות שמקורב לשוער אמר ל-telesport: "הוא מת על בית"ר, אבל רק לא רוצה לצאת מקופח". 

הרוש בן ה-22 יפתח כבר הערב בגביע הטוטו את עונתו השלישית בקבוצה, אחרי שבעונה שעברה תפס את חולצת ההרכב הראשון. הוא שייך למחלקת הנוער של המועדון החל משנת 2002.

תגובות

טלספורט בפייסבוק