רפאל מארקז עוזב את ברצלונה

הבלם המקיסקני עוזב אחרי שבע שנים במועדון, לאחר שהצדדים הגיעו להסכם על התרת השנתיים שנותרו בחוזה. יובנטוס מכחישה את האפשרות שיצטרף לשורותיה, ייתכן ויצטרף להנרי בניו-יורק

שבת 31 יולי 2010
מערכת TELESPORT
רפאל מארקז, אחד משחקני ההגנה הבכירים של ברצלונה בשבע השנים האחרונות, הגיע היום (שבת) להסכם עם ברצלנה והצדדים התירו ביניהם את החוזה, כך שלמעשה המסיקני כעת שחקן חופשי.

למארקז היה חוזה עד לסיום העונה הבאה, יוני 2012, אולם בהסכמה הדדית ואחרי מו"מ קצר הצדדים הודיעו באתר הרשמי של הקבוצה על סיום ההתקשרות: &qɵot;ברצלונה ורפאל ומארקז הגיעו להסכם על התרת החוזה בין הצדדים. בשעה 18:00 (שעון ספרד) תיערך מסיבת עיתונאים בהשתתפות הנשיא, סנדרו רוסל".

מארקז עוזב את ברצלונה עם תארים רבים לאורך שבע שנותיו בקאמפ-נואו - 4 אליפויות ספרד, שתי אליפויות אירופהĬ אליפות העולם לקבוצות, הסופר קאפ האירופאי, גביע ספרדי ושלושה גביעי סופר קאפ בספרד.

שמו של הבלם נקשר בימים האחרונים ליובנטוס האיטלקית, אמנם ב"גברת הזקנה" הכחישו נמרצות אפשרות כי המקסיקני יגיע לטורינו. אפשרות נוספת שעלתה היא חיבור אל ۗברו בברצלונה עד הקיץ האחרון, תיירי הנרי, שעזב לליגה האמריקאית, לקבוצת ניו-יורק רד בולס.

תגובות

טלספורט בפייסבוק