לונדון תארח שני משחקי NBA

לראשונה בהיסטוריה, תארח מדינה אירופית שני משחקים רשמיים בליגה הטובה בעולם. דייויד סטרן הודיע היום ששני המפגשים בין טורוףטו לניו ג'רזי ייערכו בעיר שתארח את האולימפיאדה ב-2012

יום שני 09 אוגוסט 2010
מערכת TELESPORT
 דייויד סטרן, הקומישינר הכל יכול של הליגה הטובה בעולם, ממשיך לקרב את ה-NBA לאירופה ואחרי שבשנים האחרונות שוחקו משחקי ראווה בין קבוצות NBA לקבוצות ߙורוליג, לראשונה בהיסטוריה ישוחקו שני משחקים רשמיים של הליגה הטובה בעולם באירופה.

שטרן הודיע היום באופן רשמי וחגיגי ששני המפגשים בין ניו ג'רזי לטורונטו בעונה הסדירה ישוחקו בעיר לונדון באנגליה.  המשחקים בין השתיים שנקבעו ל-4 וה-5 במרץ, ישוߗקו בארינה בלונדון, שם קויימו בעבר מספר משחקי ראווה.

"נצטרך לראות איך הדבר הזה יצליח אבל אני לא יתפלא אם הנוהג הזה יהפוך לדבר קבוע". כך אמר היום שטרן בנוגע להחלטה שלו. 

לונדון, שתארח את המשחקים האולימפיים ב-2012, תקߙים תארח בשיטחה גם משחק NFL בין סן פרנסיסקו לדנבר, כך שמלבד משחקי הכדורגל של הקבוצות של לונדון, תושבי העיר יוכלו להנות גם ממשחקי כדורסל ובייסבול.

תגובות

טלספורט בפייסבוק