אמירות קשות ומכוערות נגד גוטמן וההנהלה

אוהדי הפועל תל אביב בטירוף. לפי פורום "השדים הגדומים", גילי ורמוט עלה לחימום במחצית עם ארטיק. עוד כועסים האוהדים על הזלזול והיהירות של גוטמן לפני המשחק ועל זה שהעלה את שכטר לשחק

יום ראשון 22 אוגוסט 2010
אביחי קרבציק
בפורום האוהדים המרכזי באינטרנט, "SHEDIM" התנהלו הלילה דיונים&nbsŰ;רבים אודות ההפסד להפועל חיפה, והאוהדים לא חסכו  בקללות, ואמירות קשות כנגד ראשי הקבוצה ושחקניה.

חלק מאוהדי הקבוצה מפנים אצבע מאשימה כלפי אלי גוטמן, שלא עלה עם ההרכב החזק וניצח את המשחק. בנוסף מאשמים האוהדים את ההנהלה שלא ۗיזקה את הקבוצה בעוד שחקנים, שתהיה רוטציה גדולה יותר. אלא שהכעס הופך למכוער כשחלק מהאוהדים מכנים את אלי טביב וגבי קצרה בקריאות גנאי אודות מוצאם, דבר שעורר אגב, זעם של אוהדים אחרים ולפיכך מנהלי הפורמים דאגו למחוק הודעות אלה..

כאמור, הזעם של הקהӜ שנהר לחיפה בהמוניו לא מופנה רק לגוטמן אלא גם להנהלה שזילזה לטענתם במשחק הליגה החשוב. אחד האוהדים כתב בפורום "השדים האדומים" : "כל אלה כאן שחיים בסרט שהכסף של ליגת האלופות ייתן לנו אוויר לכמה שנים, אז שיחשוב שוב. מקסימום יביאו איזה שני שחקנәם בינוניים השנה, עוד קצת בונוסים לשחקנים וכל היתר יילך לכיס של אלה שירצו לעשות EXIT על הפועל".

לא רק גוטמן זכה לביקורות אלא בעיקר גילי ורמוט, שעלה לטענת האוהדים לחימום במחצית עם ארטיק. בנוסף חלק מהאוהדים באו בטענות על כך שגוטמן̠העלה את שכטר, כאשר האחרון לא עשה חימום כראוי, עובדה שהובילה לפציעתו.

עוד נכתב: "אלי גוטמן, הגונב דעת, מספר לנו שרק הוא אשם בפציעה. מה אתה אומר? חשבתי שאני אשם בפציעה. זה ששחקנים שלך מתנהגים כמוך, מזלזים במשחק ועולים לחימום עם ארטיק ביד. Ӑז ככה זה נראה. איתי שכטר עשה חימום כמו הזין שלי. אז למה שלא ימתח שריר? יום שלישי זה משחק סופר חשןב, בעיקר כדי להציל את העונה הנוכחית. יש לנו ספסל של ליגה ז' ובעלים שלא שם שקל בקבוצה. רק ככה אפשר להתחזק".

ואם לא די בזה, הירידה של גוטמן לחۓרי ההלבשה 2 דקות לפני סיום המשחק הטריפה עוד יותר את האוהדים האדומים. הירידה של האחרון לחדרי ההלבשה סימלה מעל הכל את הזלזול שהפנה כלפי המשחק כלשונם.

תגובות

טלספורט בפייסבוק