קאפלו יעזוב בתום יורו 2012

המאמן האיטלקי של נבחרת אנגליה הודיע כי הוא יסיים את תפקידו לאחר טורניר אליפות אירופה בעוד 4 שנים: "זה בהחלט יהיה הקמפיין האחרון שלי עם הנבחרת. אני כבר לא צעיר, אהנה כפנסיונר&ruot;

יום חמישי 09 ספטמבר 2010
מערכת TELESPORT
מאמנה האיטלקי של נבחרת אנגליה, פאӑיו קפאלו שהיה לאחרונה תחת לחץ כבד ומתקפה תקשורתית, אישר כי הוא יעזוב את הנבחרת בתום טורניר יורו 20012, שייערך בקיץ בעוד 4 שנים. כמובן שאם אנגליה לא תצליח להעפיל לטורניר שיתקיים בפולין ואוקראינה, הוא יסיים את תפקידו עוד קודם לכן.

הופӢתה האיומה של אנגליה במונדיאל האחרון בדרום אפריקה גרמה לרבים לקרוא לפיטורי המאמן, אך הההתאחדות האנגלית החליטה לגבות את קפאלו ולהמשיך איתו לקמפיין נוסף. את מוקדמות יורו 2012 פתחה אנגליה עם 2 ניצחונות מרשמים במיוחד, 0:4 בוומבלי מול בולגריה ו-3ĺ1 בבאזל נגד שוויץ.

בחודש הבא, עם המשך משחקי המוקדמות, תפגוש אנגליה את נבחרת מונטנגרו וניצחון נוסף עשוי להעמיד את אנגליה כבר אחרי שלושה משחקים בעמדה רצינית למדי לקראת העפלה. למרות זאת, קאפלו העייף הודיע כי הוא יעזוב בתום טורניר אליפות אירופה הבא.

קאפלו נשאל במהלך ראיון בממלכה אם זהו עשוי להיות הקמפיין האחרון שלו כמאמן שלושת האריות וענה: "כן, לחלוטין". האיטלקי המשיך ואמר לגבי עתידו: "אנחנו קודם כל צריכים להעפיל לטורניר אליפות אירופה, אבל בסיומו אני̠אהיה מבוגר מדי. אני רוצה להנות מחיי כפנסיונר". 

תגובות

טלספורט בפייסבוק