אצלנו יש ראייה לטߕוח הרחוק

שלושה מחזורים בלבד עברו בליגת העל, וכבר אפשר לסמן את הפועל קרית שמונה כאחת ההפתעות הנעימות. למרות הפתיחה המצויינת לליגה, בקבוצה לא מסתנוורים מההצלחה. שירצקי: "התוצאות חשובות, אבל הדרך יותר"

יום ראשון 12 ספטמבר 2010
שלמה חסיד
 מה מתבשל בקרית שמונה? העולה החדשה, פתחה את העונה בסערה עם 7 נקודות משלושה משחקים וכרגע היא ללא ספק אחת ההפתעות הנעימות של ליגת העל.

אתמול (שבת) ניצחה הפועל קרית שמונה את הפועל פ"ת (1:3) בזכות צמד של הילד המוכשר אלרועי כהן ושמרה על המאזן הביתי המושלם שלה. השאלה האם הפועל קרית שמונה היא אפיזודה חולפת הוא שהיא הולכת להתברג בפלייאוף העליון?. שלמה חסיד יצא לבדוק.

איזי שירצקי, הבעלים של הקבەצה מהצפון, ששם את הקבוצה הזו על המפה אמר: "עוד אי אפשר לסמן מגמות. קבענו שאנחנו רוצים חבר'ה צעירים בהרכב, ככה צריך לנהל קבוצות בכדורגל. לא חוכמה לבצע רכש, אצלנו משקיעים בנוער. התוצאות חשובות אבל הדרך יותר. אני מרוצה אבל זו התחלה, המטרה שלנו היא ߜא לרוץ קדימה, אלא לבנות משהו איתן שיחזיק כמה שנים".

האם אתה מרוצה מהקבוצה שלך עד עכשיו?

"בוודאי שאני מרוצה מכל שניה, אחרת לא הייתי נשאר במיזם הזה. יש לי הרבה נחת והרבה שמחה".

שירצקי, ה۪ייחס גם לסיכסוך שלו עם ההתאחדות לכדורגל: "השבוע יש לי דיון בו בטוח יהיה מעניין. אני הולך להגיד את כל מה שיש לי".

רן בן שמעון, המאמן שירד עם הקבוצה ללאומית והעלה אותם העונה אמר:" כל מה שעשינו עד עכשיו זה בסדר בשביל ההתחלה, אבל זה לא מבטיח שום דבר לקראת ההמשך. הליגה השנה תהיה צמודה, קשה ותחרותית. גם לנו יהיה מה להגיד אבל מי שחושב שזה יהיה טיול לא מבין על מה הוא מדבר. בבית שלנו יהיה קשה להכניע אותנו וגם בחוץ נעשה חיים קשים לכל קבוצה. אני שמח במועדון הזה"
̊
גם בעונה הראשונה שלכם אחרי שעליתם ליגה בסיבוב הקודם, סיימתם בצמרת ושנה אחרי זה ירדתם..

"כבר הפקנו לקחים, אנחנו משקיעים לטווח הרחוק בקבוצה, יש פה חממה לצעירים יש לנו דרך ואנחנו דבקים בה".

המנכ&quoŴ;ל יוסי אדרי אמר: "אנחנו לא עושים חגיגות מהשבע נקודות, סך הכול אנחנו אופטימיים אבל יודעים שהדרך ארוכה וקשה. בכדורגל כל משחק לגופו, המטרה שלנו היא להמשיך בדרך הזו, אנחנו לא מסמנים לעצמנו מטרות מעבר לזה וכל שבת זו מטרה בפני עצמה"

האמנת שככה תפתחו את העונה?

"סך הכול עד עכשיו אנחנו בסדר גמור, אנחנו לא מתעסקים עם אמונות ופציעות. יש משחק ואליו אנחנו מתייחסים באופן ענייני, המטרה שלנו היא להתבסס בליגה ואני מאמין שנעשה את זהȦquot;.

יוסי ועקנין, עורך הספורט של "ידיעות הגליל" אמר: "הדבר הכי יפה בקרית שמונה זה שילוב הצעירים. שלושה שחקנים שגדלו בנוער משחקים בהרכב. אין את זה בשום קבוצה אחרת, זה ייחודי לקרית שמונה וזה נפלא. אני חושב שקבוӦות אחרות צריכות לחקות את מה שקורה בקרית שמונה"

תגובות

טלספורט בפייסבוק