סוכמה מכירת ליברפול לקבוצת NESV

אוהדי ליברפול ניצחו במאבק כנגד הבעלים היקס וג'ילט? באנגליה מדווחים כי תאגיד הספורט של ניו אינגלנד, שמחזיק בבעלותו גם את קבוצת הבייסבול בוסטון רד סוקס סיכם על רכישת המועדון המפואר

יום רביעי 06 אוקטובר 2010
מערכת TELESPORT
 אחרי יום שלם של ספקולציות סביב הודעתה של ۜיברפול על כך שקיבלה שתי הצעות מצוינות לרכישת המועדון. היום דווח באנגליה כי התאגיד האמריקאי NESV ניצח במרוץ וסיכם עם הנהלת הקבוצה על רכישת המועדון המפואר.

בנוסף, קבוצת הרכישה מניו אינגלנד התחייבה למחוק את כל ߔחובות של ליברפול העומדים כיום על יותר מ-250 מיליון ליש"ט, ולהשקיע בחיזוק הסגל בחלון ההעברות בינואר.

יו"ר הקבוצה מרטין ברוטון, יצא בהודעה רשמית באתר הרשמי של הקבוצה: "ההנהלה החליטה לקבל את הצעת NESV על בסיס שזאת ההצעה הטובה ביותר שהייתה למועדון. הפילוסופיה של̠NESV היא מנצחת והם הוכיחו את זה באופן מלא על הרד סוקס.

"אני מצר על כך שהבעלים הנוכחיים עשו הכל כדי למנוע את העסקה. ההנהלה החליטה לקבל את הצעתה של NESV כיוון שהיא עמדה בקריטריונים שקבענו לעצמנו מראש.

"כבר נפגשנו איתם בבוסטון, לונדון, ליברפול במשך מספר שבועות ואני מתרשם מאוד עם מה שהם השיגו עם החזון שלהם עבור ליברפול."

תגובות

טלספורט בפייסבוק