באלאק ייעדר עד תום 2010

מכה גדולה לבאייר לברקוזן: הקשר בן ה-34 שפצוע בעצם השוק נבדק והתברר כי הפציעה שלו חמורה מכפי שחשבו תחילה. באלאק: "זה מאכזב מאוד"

יום רביעי 06 אוקטובר 2010
שלמה חסיד
 מיכאל באלאק, קשרה בן ה-34 של נבחרת גרמניה וקבוצת באייר לברקוזן, לא יוכל לשחק כדורגל בשלושת החודשים הבאים. כך עולה מבדיקה שערך השחקן היום.

באלאק נפצע בעצם השוק במשחק בין לברקוזן להאנובר ב-11 בספטמבר, והיה אמורȠלחזור בסוף אוקטובר, אולם כעת מתברר כי פציעתו חמורה הרבה יותר וכי ידרשו לו עוד חודשיים להחלמה מלאה.

באלאק אמר היום: "אני מאוכזב מאוד. כבר ראיתי את עצמי חוזר ועוזר ללברקוזן ולנבחרת גרמניה, אבל אצטרך להתאזר בסבלנות". באלאק יצטרך לכבוש ӧיבוע מיוחד לאזור הפגוע, דבר שיקשה על התנהלותו באופן יומיומי.

 יופ היינקס, מאמן לברקוזן, אמר: "כמה חבל שבאלאק לא יוכל לשחק עד סוף השנה. אני מקווה שבשנה הבאה הוא יפצה אותנו ביכולת גבוהה".

צילӕם: GETTYIMAGES

תגובות

טלספורט בפייסבוק