מארסיי מתכוונת לתבוע את דה יונג

קבוצתו הצרפתית של חאטם בן ארפה, שהושאלȠבחודש שעבר לניוקאסל ונפצע באופן קשה לאחר התיקול של נייג'ל דה יונג במשחק מול מנצ'סטר סיטי, מתכוונת לתבוע את הקשר ההולנדי על משחקו האלים

יום ראשון 10 אוקטובר 2010
מערכת TELESPORT

בצרפת עדיין לא נרגעו מהפציעה הקשה שעבר שחקן הנבחרת וחלוץ ניוקאסל, חאטם בן ארפה, שנפצע בשבוע שעבר לאחר כניסה ברוטאלית במיוחד של שחקן נבחרת הולנד, נייג'ל דה יונג במשחק בין מנצ'סטר סיטי וניוקאסל יונייטד.

כזכור, בדקה הרביעית של המשחק תיקל דה יונג את הצרפתי בחריפות ושבר את רגלו. בן ארפה, שרק הושאל לניוקאסל בחודש שעבר מהאלופה הצרפתית, יחמיץ לפחות את חצי השנה הקרובה, אם לא את העונה כולה, ותהליך החלמה ארוך וקשה עומד לפניו. באופן מוזר למדי, שופטȠהמשחק התעלם מאותה עבירה גסה ולא שלף כרטיס לעברו של ההולנדי.

בתגובה מיידית לאותה עבירה קשה ובעקבות ביקורות חריפות בעיתוני הולנד נגד עבירותיו של דה יונג לאורך השנים, הושעה השחקן מנבחרת הולנד על-ידי מאמן נבחרת האורנג', ברט ואן מרוויק. זכורה במיוחד העבירה החמורה שביצע דה יונג בגמר המונדיאל מול ספרד בצ'אבי אלונסו (בתמונה הראשית).

לאחר כל זה, גם בצרפת לא מתכוונים לעבור על כניסתו החריפה בשתיקה ובקבוצתו של בן ארפה, האלופה הצרפתית מארסיי, מתכוונים להעביר את הענישה צעד קדימה ועשויים לפנות לߑית המשפט ולתבוע את דה יונג. נשיא האלופה הצרפתית אמר: "אנחנו בודקים את האפשרות להגיש תביעה כנגד דה יונג. זה במטרה להרחיק סוג כזה של משחק מהזירה האירופית".

נשיאה של מארסיי גם סיפר על תמיכה בשחקנם, חאטם בן ארפה, שספק אם הוא יזכה ללבוש ߐת מדי ניוקאסל מאחר והוא מושאל: "חאטם שוחח איתנו ואנחנו עומדים לצידו בכל אשר הוא יצטרך. הוא ביקש מהצוות הרפואי שלנו לעזור לו בתהליך ההחלמה ואנחנו נשמח לעשות זאת ולעזור ככל שניתן".

צילום: Getty Images

תגובות

טלספורט בפייסבוק