תיקו ליונייטד, צ'לסי וגרנט
אנגלית: תיקו 2:2 ל"שדים האדומים", אחרי שהובילו 0:2 בבית. במחצית הם שוב פספסו את היתרון. ארסנל שבה לנצח, 1:2 את ברמינגהאם. גרנט? רק תיקו לווסטהאם מול ߕולבס. תיקו גם לצ'לסי מול אסטון וילה
שבת 16 אוקטובר 2010
שלמה חסיד
שלמה חסיד
פרגוסון פתח עם ווין רוני על הספסל והחלוץ נכנס לשחק רק בדקה ה-71. פרגוסון אמר בסיום: "אנחנו במשבר אבל אנחנו נצא ממנו, זה קורה בכל קבוצה באיזשהו שלב". - 2:2 בסיום. Ȼ
ערב התיקו בליגה האנגלית נמשך כאשר גם צ'לסי נפרדה בתיקו מאופס מול אסטון וילה בחוץ. צ'לסי עדיין מוליכה במרחק של 5 נקודות מארסנל ומנצ'סטר יונייטד.
ארסנל לעומת זאת שבה לנצח. אחרי ההפסד בשבוע שעבר 0:2 לצ'לסי ניצחו התותחנים את ברמינגהאם 1:2. המנג'ר ארסן ונגר אמר בסיום: "היה חשוב לנו לרשום ניצחון במשחק הזה ועשינו את זה בצורה יפה".
טל בן חיים ששב מפציעה פתח בהרכב ווסטהאם ושיחק 90 דקות בתיקו 1:1Ġשל ווסטהאם בחוץ מול וולבס. . ווסטהאם דווקא פתחה היטב, אבל טעות של גרין איפשרה לוולבס לעלות ליתרון מוקדם מרגלי מת'יו ג'רביס. ווסטהאם השוותה מהנקודה הלבנה (מארק נובל בדקה ה-53) אחרי שאובינה ספק נדחף ברחבה על ידי פולי. הקבוצה של אברהם גרנט עדיין במקוӝ האחרון.
במשחקים נוספים היום:בולטון, ללא תמיר כהן שלא היה בסגל, ניצחה את סטוק סיטי 1:2. ניוקאסל ו-וויגאן סיימו ב-2:2, ואילו טוטנהאם ניצחה 1:2 את פוולהאם.תמונה: גטי אימג'.