מחפוד עוזב. יובל נעים סגר
כבר ביום שלישי פירסמנו בלעדית ב-TELESPORT כי אם הפועל פ"ת תפסיד את הדרגי, אלי מחפוד צפוי לסיים את תפקידו מיידית ויובל נעים יחליף אותו. מחפוד: ברור שאני לוקח אחריות
שלמה חסיד
אלי מחפוד עוזב את הפועל פתח תקווה בעקבות המשחק המחפיר של שחקניו בדרבי מול מכבי פתח תקווה.
מחפוד אמר בסיום: "ברור שאני לוקח אחריות. מאמנים גדולים ממני כבר לקחו אחריות. הקבוצה נמצאת בהחלט במצב לא טוב".
כבר ביום שלישי פרסמנו כי ל-TELESPORT נודע כי אם הפועל פ"ת תפסידĠאת הדרבי, אלי מחפוד צפוי לסיים את תפקידו מיידית ויובל נעים יגיע במקומו באופן וודאי.
בהנהלת הפועל פ"ת לא חיכו יותר מידי וסגרו את כל תנאיו של יובל נעים, שצפוי לחתום כבר היום (ראשון) בקבוצה ממלאבס עד לתום העונה.
יש לߦיין כי המינוי של נעים להפועל פ"ת הוא בעייתי מאוד, מאחר ואוהדי הקבוצה זוכרים למאמן את העימות עימו לפני שלוש שנים במהלך משחק בין הקבוצות, אז עוד בליגה הלאומית.
אדם המקורב לאנשי הנהלת הפועל פתח תקווה אמר כבר ביום שלישי:&nbsͰ;"אלי מחפוד מוערך על-ידי ראשי הקבוצה, אבל הפסד בדרבי יחייב זעזוע. יובל נעים הוא המאמן המועדף על הנהלת המועדון, הוא מצוי איתם ביחסים טובים ולמרות שהאוהדים לא אוהבים אותו הוא זה שיתמנה למאמן".
במידה ואלי מחפוד היה מצליח לנצח את הדרבי, מה שהפועל פ"ת התקשתה עד מאוד לעשות בשנים האחרונות, הוא היה שומר על תפקידו כמאמן הקבוצה.