בלאט: אני לא כל כך מרוצה

יורוליג: דווקא לאחר ניצחון הבכורה מול ז'לגיריס קובנה, למאמן מכבי ת"א נותר טעם חמוץ בפה: "נקלענו לבלק-אאוט שלא צריך לקרות". שחורציאניטיס: "Ȼאני מרגיש כאן נהדר". פרקינס: "למדנו מהטעויות"

יום חמישי 28 אוקטובר 2010
שלמה חסיד
 בהיכל נוקיה הקהל של מכבי תל אביב רשם ניצחון בכורה ביורוליג לאחר המפלה בקאחה לבוראל, הצהובים עשו את שלהם בנוקיה מול ז'לגיריס קובנה.

דווקא מאמן מכבי תל אביב, דיוויד בלאט, נותר עם טעם חמצמץ בניצחון: "אני לא כל כך מרߕצה, אפילו יותר מהשבוע שעבר. אנחנו קבוצה צעירה עם זמן ביחד מאוד קצר. עבדנו חכם וטוב השבוע. הירידה של בלק-אאוט בשבע דקות לא צריכות לקרות. אני מאוד מאוכזב". 

בלאט המשיך: "הסתבכנו עם האיזורית מעט. אני מרגיש שהקבוצה מוכנה והצוות עשה עבודה טובה, למרות הכל אני מרגיש שטעיתי. בשבוע שעבר נפלנו בעיקר בצד המנטאלי.

דורון פרקינס הוסיף: "למדנו את הטעויות מהמשחק הראשון. אנחנו מתמקדים ולומדים מכך, נקווה להמשיך בדרך הזו בהמשך".

שחורציאניטיס, שהצטיין במשחק אמר: "אני מאוד גאה שהחברים בקבוצה סומכים עליי ומעבירים לי את הכדור פנימה. אני מרגיש נהדר כאן, יש לנו קהל מצויין".

תגובות

טלספורט בפייסבוק