נמני: ראיתי כבר הכל בכדורגל

לәגת העל: מאמן הפועל קרית שמונה, רן בן שמעון התייחס למקום הראשון בטבלה: "יש עוד דרך ארוכה, אנחנו לא משתגעים". אבי נמני: "יש לנו מערכת חזקה ובריאה". אלברמן: "יש לחץ ומתמודדים איתו"

יום ראשון 21 נובמבר 2010
שלמה חסיד

הלם ותדהמה בבלומפילד לאחר ההפסד הביתә 1:0 של מכבי תל אביב מול מוליכת הטבלה, הפועל קרית שמונה. הקהל דרש: פיטורים מיידים מאבי נמני.  

רן בן שמעון, המאמן המנצח אמר בסיום: "מחווה יפה מאוד לאוהדי מכבי ת"א, שידעו לפרגן. ברור שהמקום שלנו, זה הפתעה גמורה.̠יכולת בינונית שלנו. אני שמח מאוד בניצחון הזה, יש לנו עוד משחקים. יש דרך ארוכה העונה, לא משתגעים. דני עמוס היה גדול היום, אין מה להוסיף. לגבי חיימוב? הוא פשוט לא היה מוכן מקצועית למשחק הזה. שחקן שחושב על המועדון שגדל בו, זה לגיטימי, אבל לא שאתה מתמודד מולם̦quot;.

דני עמוס, שוערה של ק"ש, היה המצטיין במשחק: "הגענו כקבוצה, הגעתי למשחק. אני שמח שניצחנו. רן מחליט מי יהיה בשער, אני תמיד מוכן לשחק. מקווה שתהיה לכך המשכיות. יש כאן קבוצה דינמית, מקצועית עובדים מצויין. הכל דופק כאןȮ מקווה שנמשיך ככה". 

נמני: ראיתי כבר הכל בכדורגל

אבי נמני, הגיב לאחר שעות ארוכות בסיום ההפסד בבלומפילד והתייחס בעיקר לתגובת הקהל : "זה חלק מהמקצוע, זה המחיר ש۞שלמים על הפסדים. למרות הכל, עדיין אנחנו חושבים על האליפות. יש מחיר במקצוע הזה. עברתי הכל בכדורגל, אני בחור חזק. חבל שהשחקנים לא הצליחו בסיום ויכלנו להשוות".

נמני הוסיף ואמר: "אנחנו עדיין מחפשים את הנוסחא המתאימה ואנחנו בדרך הנכונה. לא נߒיע למצב של כדור שלג, יש לנו מערכת בריאה וחזקה. אנחנו הולכים זקופים וגאים".

גל אלברמן, קשר מכבי ת"א: "יש לחץ, ועם זה מתמודדים. לא קל לשחק תחתו. אין תירוצים, אם שרקו לנו בוז, כנראה שזה מגיע לנו. כולם באותה סירה וכולם̠צריכים להוציא את העגלה מהבוץ. לא מחפשים אשמים, המצב לא כל כך טוב ונעשה הכל כדי לצאת ממנו".

תגובות

טלספורט בפייסבוק