קטש: ראשלצ יכולה להפתיע

הפועל ירושלים סיימה את ההכנות לקראת משחק הליגה במוצ"ש מול מכבי ראשון לציון, כאשר וויל סולומון, יובל נעימי, בראיין רנדל וג'ייסון ריץ עדיין בספק למשחק. עודד קטש התייחס ליריבה: "אסור לנו להגיע שאננים"

יום שישי 26 נובמבר 2010
מערכת TELESPORT

אחרי הניצחון הנהדר במסגרת היורוקאפ באמצע השבוע בסבילה, וארבעה ימים בלבד לפני משחק חוץ נוסף הפעם מול נימבורק, הפועל ירושלים סיימה את הכנותיה לקראת משחק הליגה מחר (שבת, 21:00) ב"מלחה" מול מכבי ראשון לציון.

בהפועל ירושלים לא מקלים ראש ביריבה, קבוצתו של אפי בירנבוים שנחשבת לאחת ההפתעות הנעימות בליגה הۢונה אם לא הגדולה ביותר, כשמאזנה אחרי 6 משחקים עומד על 3:3, כולל ניצחון חוץ מול האלופה, גליל/גלבוע. בפעם האחרונה שאירחה ירושלים את ראשון לציון זה הסתיים בהארכה, בה ניצחה ירושלים בשלב רבע גמר הפלייאוף בעונה שעברה.

כאמור, הפועל ירושלים ניצחה באמצע השבוע את קבוצת קאחסול, אך חזרה משם עם סגל פצוע למדי: וויל סולומון, בראיין רנדל, ג'ייסון ריץ' ויובל נעימי בספק גדול למשחק ויוצרים למאמן הקבוצה, עודד קטש כאב ראש רציני.

עודד קטש התייחס למשחק ואמר: "אנחנו רוצים להמשיך את Ӕתקופה הטובה גם מול ראשל"צ. ראשון היא קבוצה שיכולה להפתיע כל קבוצה בכל מגרש. אסור לנו להגיע מחר שאננים ואנחנו מתכוננים למשחק במלוא הרצינות והדריכות. עשינו שבוע מוצלח ואנחנו רוצים לפתוח גם את השבוע הקרוב באותה צורה לקראת המשחק מול נימבורק".
̼br/> ליאור חכמון הוסיף לדברי מאמנו: "אנו באים להמשיך את קו העלייה שלנו גם מול ראשל"צ. מצפה לנו עוד שבוע חשוב ואנו בהחלט רוצים להמשיך ביכולת שלנו. נצטרך לעבוד קשה בכל משחק ולהגיע עם הרבה נחישות הן בהגנה והן בהתקפהĠבכדי לנצח".

תגובות

טלספורט בפייסבוק