רון בלב ומקום ראשוןĠביד

לאומית: שער של עמרי רון בדקה ה-87 סידר להפועל כפר סבא עוד ניצחון והתבססות בפסגה. רמה"ש - בת ים 0:1, לוד - נס ציונה 0:0

יום שישי 26 נובמבר 2010
שלמה חסיד
 עמרי רון היה פעם חלוץ העתיߓ של מכבי ת"א, אבל בגלל רצונה של הקבוצה להתבסס על שחקני רכש הוא הוגלה לליגות הנמוכות. היום חוזר רון לכותרות, כי בדקה ה-87 הוא סידר למאמנו תומר קשטן ניצחון בייתי על מכבי הרצליה והתבססות במקום הראשון, בסיום המשחק שפתח את המחזור ה-12 בליגה הלאומית.

עד הדקה ה-87 היתה התוצאה מאופסת, אולם אז נכנס רון לפעולה. הוא חדר לרחבה, הטועה את שוער הרצליה וכבש במיומנות שער נאה. רון אמר בסיום: "שמרנו על קור רוח והמשכנו לתקוף, כי ידענו שאנחנו טובים יותר ובסוף השער יפול".

קבוצה נוספת מהצ۞רת הבקיעה שער ניצחון בדקה ה-90. היתה זו עירוני רמת השרון שחלוצה  עומר בוקסנבוים הרשית במשחק חוץ מול עירוני בת ים, כדי לשמור את קבוצתו בתמונת הצמרת.

במשחק נוסף אירחה לוד את נס ציונה ובו לא נפלו שערים.

תגובות

טלספורט בפייסבוק