ארסנל ובולטון בקרב על אירופה

פרמיירליג: הקרב בין התותחנים לקבוצה של בן חיים יעמוד במרכז משחקי המחזור הערב בהיעדרן של שתי המוליכות שישחקו במסגרת חצי גמר הגביע. ווסטהאם בקרב תחתית קשה בשפילד יונייטד

יום שישי 13 אפריל 2007
אשר גולדברג, רהעי רובינשטיין
משחקי המחזור ה-33 בליגה האנגלית שיערכו הערב ברחבי אנגליהאמורים להיות הקינוח לאחד השבועות הגדולים ביותר שידע הכדורגל הבריטי בזירה האירופית בעונות האחרונות. בהיעדרן של שתי הקבוצות הנלחמות על הכתר מנצ'סטר יונייטד וצ'לסי שיהיו עסוקות בסוף השבוע הקרוב במשחקי חצי גמר הגביע. יתמקדו רוב העיניים באצטדיון האמרויות של ארסנל שם תתארח בולטון לקרב על הכרטיס הרביעי לליגת האלופות.

רק הבוקר יוחלט האם בלמה של בולטון טל בן-חיים, הסובל מפגיעה ברגלו,ישחק. הישרӐלי, שלא שיחק במחזור הקודם,עבר במהלך השבוע סדרת טיפולים ויעבור מבחן כשירות על-ידי המנג'ר, סם אלרדייס, שיקבע אם בן-חיים יהיה מחר בסגל. עידן טל יפתח את המשחק על ספסל המחליפים.

הוונדררס מגיעים לאצטדיון האמרויות כשהם רחוקים רק בשתי נקודות מהתەתחנים ובמוראל גבוה. אמנם התיקו הביתי מול אברטון במחזור האחרון לא ממש היה בתוכניות של אלרדייס שיקבל בחזרה בזרועות פתוחות את החלוץ קווין נולאן להרכב. בקבוצה הכי ישראלית באנגליה, מאמינים כי מצבם הרבה יותר טוב מזה של ארסנל שהפסידה בשלושה מארבעת משחקי הליגה האחרונים.

אלרדייס מרגיש יותר מכל כי ההפסד הביתי הראשון של ארסנל בשבת שעברה ישחק לזכות קבוצתו הערב. " כבר אין לנו את אותן חששות כמו בעבר כשאנו מגיעים לשחק מול ארסנל" הודה המאמן והוסיף: "יחד עם זאת אם ננצח במשחק הקרוב זאת תהייה ככל הנראה התוצאה הטובה ביותר שלנו העונה".

אצל המארחת נראו הרבה חיוכים ביומיים האחרונים על אף התוצאות הלא מחמיאות שהשיגו בשבועות האחרונים.זאת לאחר שביום חמישי כשנודע כי תומאס רודזצקי אחד הקשרים שהובאו לקבוצה בקיץ על מנת להימנע מסצנות סיוםĠהעונה שעברה יוכל לשחק הערב. הצ'כי אמור להיות גורם משמועיתי הערב בהיעדרם המתמשך של הנרי, ואן פרסי ותיאו וולקוט הצעיר. 

המאמן ונגר מאמין  כי שחקניו יעמדו במטרה, " אני מאמין בכל אחד משחקניי וביכולתם להעפיל שוב לליגת האלופות גם העוӠה. מאז שנחתתי בלונדון מעולם לא נכשלנו במשימה הזו ואיני מתכוון להתחיל להיכשל בה כעת" אמר הצרפתי.

בתחתית ווסטהאם עם יוסי בניון בסגל, תתארח בברמאל ליין אצטדיונה של שפילד יונייטד למשחק על כל הۧופה. שתי הקבוצות המאיישות את המקומות ה-18 וה-19 בליגה חייבות לנצח בכדי לשמור על סיכוייהן לשחק בפרמיירליג גם בעונה הבאה.
 
המאמן אלן קרבישלי יודע כי למרות שלושת הניצחונות הרצופים של קבוצתו, את הכסף סופרים במדרגות. " שיחקנו מעולה בשלושת המשחקים האחרונים" אמר קרבישלי שהזהיר, " אך אסור לגרום לכל המאמץ הזה לא לשאת פרי בסיום העונה, בשביל להשלים את מסע ההיחלצות אנו חייבים ניצחון בשפילד".

המקומיים מגיעים למשחק עם לא מעט ריגשיי נחיתות. Ȧquot; כולכם מאמינים שווסטהאם וצ'רלטון [ היריבה הבאה של שפילד] יבואו לכאן ופשוט יקחו את שלוש הנקודות מאיתנו. אז אני חושב אחרת ומאמין ששחקני יוכיחו שאני צודק" אמר המאמן ניל וורנוק.

משחים נוספים: מנצ'סטר סיטי - ליברפולĬ מידלסבורו - אסטון וילה, פורטסמות' - ניוקאסל, רדינג - פולהאם. ביום ראשון יושלם המחזור כשוויגאן תארח את טוטנהאם ואברטון תשחק מול צ'רלטון.





 

תגובות

טלספורט בפייסבוק