גולדהאר, רק עוד רכש אחד
"מדיניות הרוטציה"Ȼ, כך הסבירו במכבי ת"א את ההחלטה ההזויה של אבי נמני ויוסי מזרחי להשאיר את אלירן עטר על הספסל במשחק העונה מול מכבי חיפה. מיץ', הרכש הבא שלך בקרית שלום צריך להיות על הקווים
אסף בילגורי
אבי נמני ויוסי מזרחי ייקחו בוודאי קשה מאוד את התבוסה המשפילה למכבי חיפה. הם ישתמשו בוודאי בקלישאה כלשהיא ויטענו ש"מכבי לא הגיעה לקרית אליעۖר" או "שכלום לא הלך הפעם". האמת? אני לא מרחם על נמני ומזרחי, האיש עליו רחמיי נכמרים הוא מיץ' גולדהאר, הבעלים הקנדי של מכבי ת"א. גולדהאר, שרואה איך צמד המאמנים שלו זורק את ה-100 מיליון שקל שלו לפח.
"מדיניות של רוۘציה". כך שמעתי אנשים במכבי ת"א מסבירים את ההחלטה המדהימה של הצוות המקצועי הצהוב להשאיר את אלירן עטר, השחקן מספר 1 של מכבי העונה על הספסל ולפתוח עם ראנגלוב וקולאוטי בחוד. על איזו רוטציה מדברים שם במכבי? למיטב זכרוני הקבוצה לא משחקת בליגת האלופות ӕגם הודחה מזמן מהליגה האירופית. למה שומרים את אלירן עטר, אולי לגביע הטוטו?
עטר, שכבש העונה לבדו יותר מפי 2 מהצמד הארגנטינאי בולגרי, ישב על הספסל במחצית הראשונה ובוודאי לא האמין למראה עיניו. הוא ראה כיצד דימיטאר ראנגלוב, בולם במהלך המחצית הראשוߠה את מאור בוזגלו ומונע ממנו להעלות את מכבי ת"א ליתרון. אותו ראנגלוב, נשאר על כר הדשא גם במחצית השניה, כאשר בפיגור של 2:0, נמני ומזרחי החליטו שמאור בוזגלו הוא זה שצריך לפנות את מקומו לאלירן עטר. וכך, נותרה מכבי ת"א במחצית השניה עם 3 חלוצים אבל עם אפס קשרים התקפיים שיוכלו לספק כדורים לחלוצים.
וזה עוד לפני שהזכרתי את ההברקה של צמד המאמנים הדגול בצהוב, לפתוח עם יואב זיו כקשר אחורי. זיו, שיחק במחצית השניה בקישור יחד עם אלברמן וייני וזה מסביר מדוע מכבי ת"א לא יצרה אף מצב במחۦית השניה. חאריס מדוניאנין, הקשר הבוסני שמרוויח בסביבות 800 יורו לעונה, בכלל לא נכלל בסגל של מכבי בתירוץ עלוב של "בעיות משמעת". מדוניאנין, קולאוטי וראנגלוב מרוויחים ביחד בסביבות 2 מיליון שקל לעונה. התרומה שלהם שואפת לאפס ואת האחריות על הרכש מישהוĠצריך לקחת בקרית שלום.
לסיום, יש לי רק עצה קטנה למר מיץ' גולדהאר המסכן, שרואה איך כל הכסף שהשקיע יורד לטימיון: מיץ', אתה לא צריך לרכוש יותר שום שחקן עבור מכבי ת"א. הרכש היחיד שלך צריך להיות על הקווים. אלי גוטמן, אתה פנוי?