ווסטהאם עלתה, תמיר כהן פתח

גביע אנגלי: ווסטהאם וגרנט התאוששו מהתבוסה מול ניוקאסל בליגה עם 0:2 קטן על בארנסלי ועמיה לשלב הבא. תמיר כהן פתח ושיחק שעה בניצחון קבוצתו 0:2 על יורק. 90 דקות לקינן, לא עזרו לבלקפול שהודחה

שבת 08 ינואר 2011
מערכת TELESPORT
 ערב עמוס במיוחד במשחקי הסיבוב השלישי בגביע האנגלי, בהשתתפותן של קבוߦות הפרמייר-ליג, נפתח עם סנסציה גדולה כאשר לידס יונייטד מהצ'מפיונשיפ כפתה משחק חוזר על ארסנל עם תיקו 1:1 מרשים מאוד באמירויות. לידס, הדהימה את ארסנל עם פנדל מוצלח של סנודגראס בדקה ה-55, אבל ססק פברגאס הציל את ארסנל מהדחה עם פנדל משלו בדקה ה-90.

ווסטהאם וגרנט חזרו לאפטון פארק אחרי התבוסה המשפילה לניוקאסל בליגה והתנחמו עם ניצחון 0:2 קטן על בארנסלי ועליה לשלב הבא. ג'ונתן ספקטור היה זה שכבש את השער היקר בדקה ה-29.  פיקיון הוסיף עוד אחד בתוספת הזמן.
ȼbr/> תמיר כהן, שחזר לאנגליה אחרי האבל על מות אביו, קיבל מקום בהרכב של בולטון במשחק הביתי מול יורק. כהן, היה מעורב ברוב מהלכי קבוצתו אך הוחלף בדקה ה-60. בולטון התקשתה מאוד מול יורק אך קווין דייויס ואלמנדר העלו אותה לשלב הבא עם ניצחון 0:2 ביתי.

עוד ישראלי ששיחק הערב 90 דקות הוא דקל קינן, שפתח בהרכבה של בלקפול אך לא מנע מקבוצתו הפסד חוץ מול פורטסמות' 2:0 והדחה מפתיעה מאוד מהגביע. בראנד ודו פראדו כבשו למארחים מהליגה השלישית.

הפתעה גדולה מאוד נפל۔ באיצטדיון האור שם הפסידה סנדרלנד, מצמרת הפרמייר-ליג 2:1 לנוטס קאונטי מהליגה השני. ווסטקאר ויוז העלו את האורחים ליתרון כפול. דארן בנט רק צימק בפנדל בדקה ה-81.

תוצאות בולטות נוספות: שפילד יונייטד - אסטון וילה ̳:1. מילוול - בירמינגהאם 4:1. פולהאם - פטרבורו 2:6. סקאנתורפ - אברטון 5:1. האל - וויגאן 3:2. רדינג - ווסט ברומיץ' 0:1.

תגובות

טלספורט בפייסבוק