שארלוט רוצה ניצחון רביעי ברציפות

המלצות WINNER NBA: המאמן החדש פול סילאס הביא עימו רוח חדשה לבובקאטס שיארחו הערב את ממפיס, אשר כוכביה צח רנדולפ ורודי גאי נמצאים בתקופה מצויינת

יום שני 10 ינואר 2011
שלמה חסיד
לפעמים די בשינוי בעמדת המאמן כדי להפוך את המומנטום. זה מה שלמדו היטב אוהדי שארלוט בובקאטס שהחליפה מאמן, והבוס החדש פול סילאס הביא עימו רוח חדשה שכבר הביאה שלושה ניצחונות רצופים. הלילה תארח הקבוצה את ממפיס כדי להמשיך את התנופה.
שארלוט במאזן של 21-13, היתה במאזן של 19-9 אצל המאמן הקודם לארי בראון אצלו קלעה בממוצע 91.8 נק'. אבל השיטה שלו היתה איטית מדי והוא הוחלף. מאז הכול השתנה. סטפן ג'קסון מנהיג הקבוצה אמר :"השחקנים פשוט לא רצו לשחק אצל המאמן הקודם. היינו קבוצה מߪה". אצל סילאס הקבוצה קלעה בממוצע 99.8 נק' כשניצחה 4 מ-6 משחקים. בשבת ניצחה הקבוצה את וושינגטון 89-104 כששלושה שחקנים קולעים בדאבל פיגרס. 

ב-17 בדצמבר שארלוט הפסידה לממפיס 80-113 במשחקו האחרון של בראון. הלילה ינסו השחקנים להשיג נקמה תחת המאמן החדש סילאס שאמר: "אנחנו באים בתנופה אבל צריך לראות מול מי אנחנו משחקים. הם קבוצה מאומנת היטב, יהיה קשה מאוד".

ממפיס, שנמצאת במאזן 20-17, ניצחה בכל ארבעת המשחקים האחרונים בביתה מול שארלוט כשקלעה בממוצע ̵2.4 אחוז,  אבל הפסידה בכל שלושת משחקי החוץ האחרונים מולה כשקלעה באחוז נמוך של 42.7.
 
צח רנדולפ שקלע 19 נק' מול הבובקאטס במשחק האחרון בממפיס, קלע בממוצע 27.8 נק' בששת משחקיו האחרונים, בהם הוןא לקח 14 ריב'. הוא גם קלע 27 נק' בהפסד האחרון לאוקלהומה בשבת 109-100.  רודי גאי ממפיס קלע 25.5 נק בממוצע באחוז של 56.5 בארבעת המשחקים האחרונים. במשחק האחרון מול הבובקאטס הוא קלע 23.

משחק מספר 87:   שארלוט בובקאטס (2+) - ממפיס גריזליס 
ההימור: 1

תגובות

טלספורט בפייסבוק