גליל בן שנן גמר את העונה

שוערה המחליף של הפועל תל-אביב קרע את הרצועה הצולבת לאחר שנפגע במהלך אימון הקבוצה בברכו הימנית. הפועל לא צפויה להביא מחליף, ינקו יקבם את הקרדיט על הספסל

יום רביעי 19 ינואר 2011
מערכת TELESPORT

48 שעות בלבד אחרי שאיתי שכטר פרק את כתפו וסיים את העונה, גם גליל בן שנן מצטרף לרשימת הפצועים הארוכה של הפועל תל-אביב. שוערה השני של הקבוצה, מחליפו של וינסנט אניימה, נפגע בברכו במהלך האימון וקרע את הרצועה הצולבת.

לאחר בדיקות שנערכו לשוער בברכו הימנית, נראה כי בקבוצה מצפים שתהליך ההחלמה ייקח בין ארבע לשישה חודשיםȬ כך שבן שנן ישוב לאימונים רק בעונה הבאה. נכון לרגע זה, מאחר ובקבוצה מתרכזים בניסיון לחזק את חוליית ההגנה לאור עזיבתו של דה-סילבה, נראה כי אין בכוונת הצוות המקצועי לצרף שוער מחליף. אריק ינקו צפוי למלא את מקומו של בן שנן על הספסל.

בנושא החיזוק ӑמרכז ההגנה, הפועל ת"א העבירה אתמול הצעה רשמית על בלמה הסלובקי של קבוצת ז'ילינה, מריו פצ'אלקה. סכום העברתו מוערך ב-250 אלף יורו.

תגובות

טלספורט בפייסבוק