2 המלצות WINNER לרביעי

כמדי יום אנו ממליצים לכם על משחקי ה-WINNER להימור. היום אנחנו ממליצים לכם משחקי הידידות בין ארגנטינה ופורטוגל ובין צרפת לברזיל. על מה המלצנו? הכנסו וקראו את ההמלצות היומיות

יום רביעי 09 פברואר 2011
מערכת TELESPORT

 משחק מס. 57 - ארגנטינה - פורטוגל - X (יחס 3.05)

אחד המשחקים המעניינים היום יפגיש את ארגנטינה של מסי, אל מול פורטוגל של רונאלדו. משחק הידידות האחרון של ארגנטינה היה לפני חודשיים בבית, שם הם ניצחו את ברזיל 1-0 משער בדקה ה-90 של מסי. פורטוגל הביסה באותו היום את נבחרת ספרד, אלופת העולם בתוצאה 4-0 כשהם מנצחים בשלושה משחקים רצופים, שניים מהם במשחקי מוק' היורו. המשחק יערך היום בשוויץ כאשר ארגנטינה תגיע למשחק עם הרכב חזק מאוד өמכיל את מסי,  מרטינז, קמביאסו, גאגו, פרז, מאצ'ראנו, זאנטי, בורדיסו, גאראי. טבז והיגוואין נשארו מחוץ לסגל. גם נבחרת פורטוגל תגיע למשחק בהרכב חזק מאוד כשבין השמות נראה את בוסינגוואה מצ'לסי,  מרטינז מבנפיקה, רמרירז מליברפול, רונאלדו כמובן מריאל מדריד, פושטיגה מספורטינג ליסבון, אלמיידה מבשיקטש, נאני ממנצ' יונייטד. פפה וקרבאליו פצועים ולא ישחקו. שתי הקבוצות נפגשו פעמיים בלבד בשנת 96 במסגרת המשחקים האולימפים, אז ניצחה ארגנטינה 2-0. הפעם יהיה משחק מאוד מעניין. מה שמצער הוא שמסי של ברצלונה הוא לא מסי בארےנטינה, כנ'ל גם לגבי רונאלדו שלא מביא את היכולת שלו מריאל מדריד לנבחרת. הלוואי ושני השחקנים האלו היום ישחקו טוב. ההימור שלי, תוצאת תיקו.

משחק מס. 60 - צרפת - ברזיל - X (יחס 2.95)

צרפת נמצאת בכושר טוב מאז הבניה מחדש של הנבחߨת והיא אחרי ארבעה ניצחונות רצופים, שלושה במוק' היורו ואחד לפני חודשיים, 2-1 מול אנגליה בחוץ משערים של בנזמה ושל ואלבוואנה. ברזיל מהצד השני מפסידה לפני חודשיים לארגנטינה בחוץ 1-0 משער בדקה ה-90 כשלפני כן בשלושה משחקים ידידות היא מנצחת את אוקראינה, אירן ואת ארה'ב. ההרכב של ברזיל למשחק היום יביא אלינו את סזאר, שוערה של אינטר, בהגנה ישחקו אלבס מברצלונה, סילבה ממילאן, ברנו מביירן מינכן ומרסלו מריאל מדריד. רפאל, מגנה של מנצ' יונייטד פצוע ולא ישחק. בקישור נמצא את אנדרסון ממנצ' יונייטד, לוקס מיברפול, ראמירז מצ'לסי̠ובהתקפה ישחקו פאטו ורוביניו ממילאן לצידם של אנדרה מקייב מהאלק מפורטו. מלבד רפאל, גם אלכס יעדר. צרפת מהצד השני תשחק היום עם אבידל מברצלונה, קליצ'י מארסנל, מקסס מרומא, דיאבי מארסנלבקישור לצידו של מאלודה ובהתקפה ישחקו בנזמה מריאל מדריד לצידו של מנז מרומא. אברה, נאסרי וריברי יעדרו מהרכבה של צרפת. המשחק יערך בסטאד דה פראנס. המשחק האחרון שהיה בין השתיים נסתיים בניצחון 1-0 של צרפת במונדיאל בגרמניה, אז ניצחו הצרפתים במסגרת רבע הגמר. יהיה משחק מאוד מעניין, צרפת היתה חלשה מאוד בשנה וחצי האחרונות אבל נראה שהיא לקחה א۪ עצמה בידיים. הנבחרת הברזילאית מצויינת ולדעתי היא תעשה לצרפתים המון בעיות. יהיה משחק צמוד מאוד, ההימור שלי גם פה, תיקו.

 

תגובות

טלספורט בפייסבוק