לחוץ בצמרת: אינטר ניצחה בפירנצה

איטליה: אינטר חוזרת למאבקי האליפות לאחר שניצחה 1:2 במשחק השלמה את פיורנטינה בפירנצה. פאצ'יני כבש שער ניצחון. גנואה ניצחה את סמפדוריה. גרמניה: הפסד להמבורג. אנגליה: בולטון ניצחה בגביע. דקה לתמיר כהן

יום רביעי 16 פברואר 2011
מערכת TELESPORT

בליגה האיטלקית התקיימו שני משחקי השלמה של המחזור ה-17. אינטר השיגה ניצחון משמעותי 1:2 ӑפירנצה נגד פיורנטינה.

שער עצמי של קאמפורסה בדקה השישית קבע יתרון לנראזורי, אבל הסגולים ידעו לחזור בזמן משער של פאסקוול בדקה ה-33. במחצית השנייה המפציץ התורן, פאצ'יני כבש את שער הניצחון (62) לאלופה. 

בעקבות הניצחון אינטר העפילה למקום השלישי בטבלה עם 47 נק' מרחק 5 נק' בלבד ממילאן אשר במקום הראשון.

במשחק נוסף סמפדוריה הפסידה 1:0 בבית לגנואה משער של לראפינה. 

בליגה הגרמנית התקיים משחק יחיד מהמחזור ה-21 כאשר סט. פאולי גברה 0ĺ1 בחוץ על המבורג משער של ג'רלד אסמואה בדקה -59. 

בסיבוב הרביעי בגביע האנגלי ניצחה בולטון בחוץ את וויגאן 0:1 משער של איוואן קלסניץ' בדקה ה-66. תמיר כהן נכנס לשחק בבולטון בדקה ה-90 כדי להעביר זמן. בולטון תשחק בשלב הבא מול פולהאם.


תמונה: גטי אימג'.

תגובות

טלספורט בפייסבוק