הגביע הקדים משחקי הפרמייר-ליג

אנגליה: גמר הגביע האנגלי לא יתנגש עם משחקי הליגה של הפיינליסטיות, שיוקבמו או יידחו בהתאם לזהות המעפילות לגמר

יום שני 28 מרץ 2011
מערכת TELESPORT
גמר הגביע האנגלי מתקיים באופן מסורתי בתום עונת המשחקים של הפרמייר-ליג, אך קיומו העונה עורר בעיה מבחינת המועד אליו נקבע. הגמר, אשר נקבע ליום 14.5, מתנגש עם מחזור ליגה.

אבל, נכון לעכשיו, רק 3 מתוך 8 או 9 משחקי הליגה המתוכננים להתקיים ב- 14 למאי ישוחקו במועד. המשחקים הללו יחלו שעה מוקדמת יוӪר, ב-12:45 שעון אנגליה, בעוד שגמר הגביע יחל בשעה 15:00 שעון אנגליה.

משחקיהן של שתיים מהקבוצות שהעפילו לחצי הגמר- מנצ'סטר יונייטד, מנצ'סטר סיטי, בולטון או סטוק סיטי, יידחו.

הסיטי וסטוק אמורות לשחק באותו סופ"ש אחת כנגד השניה, Ӟשמע רק המשחק שלהן יידחה במידה ושתיהן יעפילו לגמר. בכל קומבינציה אחרת של עולות לגמר, שני משחקים יידחו, כאשר כל משחקי 4 הפיינליסטיות קבועים לשעה 14:45.

חמישה משחקים הוזזו ליום ראשון, ה-15 במאי, כשברובם ייפתחו ההתמודדויות בשעה 16:00.

̍ באשר למשחקי חצי גמר הגביע, ב- 16.4 יתקיים הדרבי של מנצ'סטר בין הסיטי ליונייטד, כאשר למחרת, ב- 17.4 יתמודדו ביניהן בולטון וסטוק סיטי.

הגמר של המפעל לא יכול להקיים לאחר ה- 14 למאי, מאחר ואופ"א קבעה כי לאחר מועד זה לא ניתן יהיה לעשות ۩ימוש באצטדיון וומבלי למשך שבועיים לפני גמר ליגת האלופות שייערך ב-28 למאי.


צילום: GETTYIMAGES.

תגובות

טלספורט בפייסבוק