2 המלצות WINNER ליום רביעי

כמדי יום אנו מעניקים לכם מספר המלצות למשחקי ה-WINNER והבוקר אנו ממליצים על משחק יורקאם ומשחק כדורגל מאנגליה

יום רביעי 30 מרץ 2011
מערכת TELESPORT

משחק מספר 9: בנטון טרוויזו - גוטינגן (9+). ההימור: 1

בנטון טרוויזו תארח היום את גוטינגן במשחק השני של שלב רבע גמר היורקאפ, כאשר המשחק הראשון הסתיים בתיקו 66--66. דווין סמית', הקלעי המוביל של בנטון, לא שיחק טוב בגרמניה, כאשר ההגנה המקומית הגבילה אתו ל-6 נק' בלבד. מייק סקוט הוביל את הגרמנים עם 14 נק' בצד השני והוסיף 10 ריבאונדים.

בנטון  סיימה את השלב הראשון עם ששה נצחונות ואפס הפסדים ואת השלב ה۩ני עם עם חמישה ניצחנות והפסד בודד. גוטינגן סיימה את שני השלבים במאזן של 2:4.

שני המאמנים מעדיפים משחק פנים, וההערכה היא שיתפתח שוב משחק צמוד עם סקור נמוך. יסמין רפשה, מאמן טרוויזו אמר: "עשינו ניצחון חשוב בליגה שהכין אותנו היטב למשחק' הזה. מבחינתי זה משחק של למות או לחיות, כי הפסד שולח אותנו הביתה. השחקנים מוכנים והעפלה לגמר היורוקאפ יכולה להיות משהו גדול בשביל העיר שלנו ולכן אני בטוח שהקהל שלנו יאמר את דברו הערב". 

המאמן הגרמני פטריק מישל אמר: "אנחנו אנדרדוג במשחק היום. במשחק השני נצטרך להיות חזקים יותר בריבאונד, ואסור לנו לתת להם לעשות סלים קלים כמו בשבוע שעבר. שתי הקבוצות יפחדו להפסיד, אבל לדעתי מוכרח להיות משחק טוב"

  משחק מספר 15: ברטון - מאקלסӤילד - 2 (יחס 3.05)

ברטון החלשה מדורגת במקום ה-22 בליגה האנגלית השנייה כשהיא הפסידה בשלושה משחקים במהלך ארבעת המשחקים האחרונים שלה ובסך הכל היא הפסידה בארבעה מתוך ששת המשחקים האחרונים.

 מאקלספילד הפסידה במחזור האחרוןȠ4-0 בבית מול סטיבנייג' כשלפני כן היא נראתה טוב עם שלושה הפסדים בחמישה משחקים. מאקלספילד ניצחה  בשלושה מתוך ארבעת משחקי החוץ שלה כאשר ברטון בבית לא הכי מרשימה. לדעתי, מאקלספילד יכולה לקחת כאן את כל הקופה. אני מסמן כאן 2.

צילום: MAɃCABIFANS

תגובות

טלספורט בפייסבוק