דני אלבס: אני פה בגלל אישתי

המגן הברזילאי של ברצלונה, דני אלבס, התראיין במסיבת עיתונאים על מצב הקבוצה והאישי הכללי: "אני מרוצה כאן, האמת אישתי בזכותה אני עדיין כאן. לעבור לריאל? זה לא מכבודי וכבוד לאוהדים"

יום רביעי 30 מרץ 2011
מערכת TELESPORT

לאחר פגרת הנבחרות, חוזרות הליגות הבכירות לפעולה. גם בליגה הספרדית יש דרמה לא קטנה כאשר ברצלונה תנסה לשמור על פער החמש נקודות מריאל מדריד לתואר הנכסף בתום העונה וכמובן Ӕתארים הנוספים: ליגת האלופות, והגביע הספרדי.

דני אלבס, המגן הברזילאי של הקאטלונים מרגיש טוב בספרד והתייחס להעדרו של ליאו מסי במסיבת העיתונאים הרישמית: "במקרה הכי גרוע יהיו לנו שלוש נקודות יותר מהמקום השני. אבל להגיע לברנבאו עߝ יתרון חמש נקודות יהיה מצויין".

אלבס הוסיף ואמר: "כסף זה הרבה מאוד בחיים, אבל לא הכל. אני כאן נשאר בזכות אישתי שרוצה שאשאר כאן ואת זה צריך להגיד תודה נשיא הקבוצה. לעבור למדריד? זה פשוט לא הגיוני וחוסר כבוד למועדון שלי ולאוהדים".

תגובות

טלספורט בפייסבוק