סין: פטל יזנק מהפול פוזישן

פורמולה 1: סבסטיאן וטל הגרמנә ינסה להשיג ניצחון 3 ברציפות, כאשר במירוץ סין שוב פעם יזנק מהפול פוזישן. באטן יזנק שני והמילטון שלישי. מיכאל שומאכר יזנק מהמקום ה-14. וובר בחוץ

שבת 16 אפריל 2011
מערכת TELESPORT
אחרי שבשבוע שעבר זכה סבסטיאן וטל מקבוצת "רד-בול" בפעם השנייה ברציפות בסבב הפורמולה 1, הגרמני יזנק גם במירוץ סין מהפול פוזישן, בדרך אולי לזכייה שלישית ברציפות.

אלӕף העולם ניצח ללא קושי את מקצה הדירוג, כאשר הוא היה היחיד שירד מ-1:34 עם זמן מדויק של 1:33:706. באטן הגיע אחריו, במרחק של יותר מ-7 עשיריות ולואיס המילטון סוגר את השלישייה. המירוץ יתקיים מחר (ראשון).

ההפתעה הגדולה של מקצה הדירוג היא היעדרו של מߐרק וובר, שסבל מבעיות טכניות במכונית וסיים רק במקום ה-18 הכללי ונותר בחוץ. מי שהקדימו אותו במספר שניות והותירו אותו מחוץ למרוץ הם מיכאל שומאכר ופסטור מאלדונאדו. שומאכר יזנק מחר מהמקום ה-14.

תגובות

טלספורט בפייסבוק