ולנסיה תשבור את השיא?

לה ליגה: בעוד הם נאבקים על המקום השלישי בטבלה, העטלפים חולמים לשבור את שיא הנקודות אותו צברו בעונה, העומۓ על 77 נקודות. 6 מחזורים לסיום העונה, במאזנם 63 נק'

יום שלישי 19 אפריל 2011
מערכת TELESPORT

לא פחות מ- 14 נקודות מפרידות בינה לבין ריאל מדריד במקום השני בטבלה, ו-22 בינה לבין ברצלונה במקום הראשון, אבל עונת 2010/11 יכולה להיכנס לספרי ההיסטוריה עבור ולנסיה.

העטלפים ממוקמים כעת, ערב המחזור ה-32 ב'לה ליגה' ו-6 מחזורים לסיומה של העונה, במקום השלישי בטבלה, כשבמאזӠם 63 נקודות. 

מלבד המאבק על המקום השלישי, אשר מוביל באופן אוטומטי לליגת האלופות בתום העונה, חניכיו של אונאי אמרי חולמים לרשום הישג נוסף והיסטורי.

שיא צבירת הנקודות של הקבוצה בכל השנים עומד על 77 נקודות. השיא נרשם בעונת 2003/̴ תחת הדרכתו של רפא בניטז, ואותו מקווים השנה לשבור במועדון.

18 נקודות נמצאות עוד בקופת הליגה הספרדית, והעטלפים חולמים להשיג לפחות 15 נק'- חמישה ניצחונות, זאת על מנת לשבור את שיא הנקודות שלהם בכל הזמנים.


צילום: GETTYIMAGES.

תגובות

טלספורט בפייסבוק