פארגו וסופו בחמישיית העונה?

יורוליג: ברשימת עשרת המועמדים השנתית ניתן למצוא את ג'רמי פארגו וסופוקליס שחורציאניטיס ממכבי ת"א. מתוך הרשימה ייבחרו החמישייה הראשונה, השניה וה-MVP של העונה

יום שישי 22 אפריל 2011
מערכת TELESPORT
ג'רמי פארגו וסופוקליס שחורציאניטיס הם שניים מהמועמדים להיבחר בחמישיית העונה של היורוליג. היום (שישי) הוצגה רשימת עשרת המועמדים, מהם ייבחרו שחקני החמישייה הראשונה והשניה של עונת 2010/11 וכן ה-MVP של העונה. 

רשימת עשרת המועמדים השӠתית, המפורסמת על ידי היורוליג מדי שנה, מורכבת משחקנים אשר נבחרו על פי בחירת הקהל באמצעות אתר האינטרנט של היורוליג ויחד עם בחירתם של אנשי תקשורת.

מלבד שחקניה של מכבי ת"א ניתן למצוא בעשיירה את דימיטרי דיאמנטידיס ומייק באטיסט מפנאתינאיקוס, סרחיו יול מריאל מדריד, קשישטוף לברינוביץ' מסיינה, חואן קרלוס נבארו מברצלונה, ואסיליס ספאנוליס מאולימפיאקוס, פרננדו סן אמטריו מקאחה לבוראל ודושקו סבאנוביץ' מוולנסיה. 

ההחלטות לגבי החמישייה הראשונה, הӗמישייה השניה וה-MVP של העונה יפורסמו ב-7 בחודש, יום לאחר משחקי חצי הגמר ויממה לפני משחק הגמר של היורוליג.


תגובות

טלספורט בפייסבוק