מאיר לוי ישפוט במשחק העונה

השופט הבכיר שובץ לנהל את משחק העונה בו תארח מכבי חיפה את הפועל ת"א. שי שטרית ישפוט במשחק צמרת נוסף, בדרבי הקۘן של ת"א בין מכבי ת"א לבני יהודה. זיו אדלר ישפוט בטדי את בית"ר מול הפועל פ"ת

יום שלישי 26 אפריל 2011
שלמה חסיד
 משחק העונה ואולי Ӕמשחק שיכריע את גורל האליפות ייערך ביום שבת כאשר מכבי חיפה, סגנית האלופה תארח את הפועל ת"א הדאבליסטית, שעלתה על חשבונה למקום הראשון ביום שני אחרי הניצחון הדרמטי על בני יהודה.

היום (שלישי) פירסמו באיגוד השופטים את שיבוץ השופטים ומי שכצפוי שובץ לשפוט את המשחק הכל כך חשוב הזה בקרית אליעזר הוא מאיר לוי, השופט הבכיר שינהל את המשחק הזה יחד עם הקוונים דני קרסיקוב ושמעון דביר.

שי שטרית שובץ לשפוט את משחק הצמרת בין מכבי ת"א לבני יהודה, משחק שעשוי להכריע את זהות הקבוצה שתסיים במקום השלישי. משה בוחבוט חוזר לשפוט וינהל את המשחק השלישי בפלייאוף העליון בין מכבי נתניה לעירוני ק"ש.

זיו אדלר ינהל בטדי את המפגש בין בית"ר ירושלים להפועל פ"ת, אסף קינן ישפוט את בני סכנין מול מ.ס אשדוד. יעקב רקושט ישפוט בין הפועל ב&qɵot;ש להפועל עכו. מור דוד ישפוט את הפועל חיפה מול מכבי פ"ת ודניאל בר נתן ישפוט את הפועל ר"ג מול הפועל אשקלון.

תגובות

טלספורט בפייסבוק