בנאדו: נגד נתניה קרתה תקלה

בלם מכבי חיפה, אריק בנאדו התראיין במסיבת עיתונאים לקראת משחק העונה: "כבר ידענו לצאת ממצבים קשים. אני מאמין שמשחק העונה יסתיים לטובתנו. זה מיני קלאסיקו הישראלי". עונש כבד לחיפה בביה"ד המשמעתט

יום רביעי 27 אפריל 2011
אייל כהן

אין ספק שלחץ זה המילה שאפשר לתאר את מועדון מכבי חיפה לקראת משחק העונה מול הפועל ת"א. הכל הגיע לאחר הפאשלה במשחק הליגה האחרון מול מכבי נתניה בבית בה הפסידה חיפה 2:1 לעטר חניכיו ולמעשה הפסידו גם את המקום הראשון.

בלם מכבי חיפה, אריק בנאדו נאם היום במסיבת העיתונאים ואמר: "כבר ידענו לצאת ממצבים קשים יותר ולנצח במשחקים קשים. מה שקרה מול נתניה יכול לקרות במשחקים קריטיים כאלה ולצערי זה קרה לנו. זה המאני טיים, צריכים להביאȠאת הכל ומה אנחנו שווים. זה היה קיץ קשה מאוד למועדון".

הבלם הותיק הוסיף: "מה שישכיח את הכל זה כמובן אליפות. הפועל קבוצה טובה, אבל אני מאמין שזה יסתיים לטובתנו. מול נתניה זה היה תקלה. ננסה לשים הכל בצד ונהיה מספיק חכמים כדי להתמודד עם הכל. זה המיני קלאסיקו הישראלי". 

אין ספק שבחיפה בונים בעיקר על הקהל והמגרש הביתי שצפוי להיות מלא עד אפס מקום. בחיפה צריכים להוכיח עליונות במשחק העונה כדי להוביל את הטבלה עד לסיום העונה ולזכות באליפות. לאלישע לוי מדובר במשחק מיוחד, שהוא ۜמעשה משחקו ה-100 כמאמן ראשי במכבי חיפה. 

עונש כבד למכבי חיפה

הצד הפחות יפה היום (רביעי) במכבי חיפה התקיים בבית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל, שבו נקבע כי הקבוצה תענש בסכום ענק של 20 ߐלף שקלים פלוס משחק עונש ללא קהל, שיחול בפתיחת המשחקים בעונה הבאה. 

תמונה: באדיבות האתר הרישמי - מכבי חיפה.

תגובות

טלספורט בפייסבוק