ראשלצ השוותה את גמר הכדוריד
המשחק השני בגמ הפלייאוף בכדוריד: שחקני מכבי ראשון לציון התאוששו מפיגור 7:1 בפתיחה, עלו ליתרון ראשון 10 דקות לסיום, והחזירו את הביתיות מול אס"א תל אביב אחרי ניצחון 29:33
מערכת TELESPORT
מכבי ראשון לציון ניצחה בחוץ את אס"א תל אביב 33:29 והחזירה לעצמה את יתרון הביתיות בגמר-ידĮ מכבי לא הגיעה למשחק עד הדקה התשיעית, אז הובילה אס"א 1:7 בזכות 5 שערים של איציק חליפי. גל אברהם ויואב נאמן צמצמו ל-3:7, כאשר בטווח ג'ו מתתיה ועידו לביא הורחקו לשתי דקות והשאירו את קבוצתם בארבעה שחקני שדה.
השניים רק הספיקו לחזור וזמן קצר אחר כۚ הורחקו שוב, לביא לצמיתות בכרטיס אדום לאחר פגיעה באברהם, ומתתיה לשתי דקות בפעם השנייה, מה שסייע למכבי למצצם ל-5:8. בדקה ה-21 ובתוצאה 7:10 לקח מאמן אס"א אולג בוטנקו פסק זמן. מאריו סאריץ' העלה ל-7:11, ואז עברו חמש דקות ללא שער לפני שאס"א הגדילה בחۖרה ליתרון השיא, 7:13, בדרך ל-9:14 בהפסקה. זאת לא לפני שמתתיה הורחק לשתי דקות בפעם השלישית וספג אף הוא אדום.
שלוש דקות לתוך המחצית, כשהתוצאה 12:16, ספג גם נדב רובין ממכבי כרטיס אדום, אך יוליאן סטראט עצר את הפנדל של סאריץ'. רושקה, נאמן, ואבהרם במתפרߦת יפה צמצמו ל-14:17, דן נתן העלה ל-14:18, ואז ריצת 3-0 של אריאל רוזנטל, חן בירנבאום ופיליפ מאריאן צמצמה ל-17:18 בדקה ה-40 והזעיקה מבוטנקו פסק זמן.
דן נתן וליעד אשכנזי אומנם העלו ל-17:20, אך ריצת 5-2 של מכבי שבאה אחר כך והסתיימה במתפרצת נוספת של אברהם קבעה שיווין 22:22 בדקה ה-46. שלוש דקות אחר כך נאמן הריץ את חן בירנבאום למתפרצת שקבעה יתרון ראשון לצהובים – 25:24. בירנבאום ורושקה הגדילו ל-27:24, ולוזון ל-29:25 לאחר מסירה של רוזנטל. אלכס בזברחני ודן מירקוס הקטינו ל-29:27, ובדקה ה-56 וביתרון 30:28 לקח גלעד מאור את פסק הזמן שלו. אברהם ושתי מתפרצות רצופות של בירנבאום הגדילו את היתרון ל-5, וסאריץ' קבע את תוצאת הסיום בפנדל.
הבקיעו למכבי: מריאן, בירנבאום ואברהם 7, רוזנטל 4, רושקה ונאמן 3, לוזון ואהרון 1.
לאס"א: חליפי 8, נתן 7, טוראۜ 5, סאריץ' 4, מירקוס ואשכנזי 2, בזברחני 1.
כתבה: איגוד הכדוריד