לא ראיתי את מנצ'סטר משחקת העונה

ליאו מסי גנב את ההצגה במסיבת העיתונאים לקראת גמר ליגת האלופות: "אני לא רואה כדורגל בטלביזיה, לא ראיתי אותם השנה". פרגוסון: "הכוחות שווים, תהיה חווית כדורגל"

שבת 28 מאי 2011
שלמה חסיד

  אמש התקיימה בלונדון מסיבת העיתונאים לקראת גמר ליגת האלופות בין ברצלונה למנצ'סטר יונייטד שיתקיים הערב החל מהשעה 21:45 באצטדיון וומבלי.

שתי הקבוצות ערכו ביום שישי בערב את האימון המסכם באצטדיון וומבלי לעיני אלפי סקרנים, בינהם מאות אנשי תקשורת.

 מי שגנב את ההצגה היה הכוכב הארגנטינאי של מנצ'סטר יונייטד, ליאו מסי, שאמר: "עדיין לא ראיתי את מנצ'סטר יונייטד משחקת העונה, מהסיבה שאני לא רואה כדורגל בטלביזיה. ברור לי שיהיה משחק טוב, אנחנו מצפיםĠלמשחק קשה. שתי הקכוצות הכי טובות הגיעו לגמר, ואני כבר מחכה למשחק".

 מאמן ברצלונה, פפ גווארדיולה, היה נרגש: "כייף להיות שותף לרגעים כאלה. עייני כל העולם נישאות לעבר המשחק הזה ואנחנו נעשה את המיטב כדי לזכות בגביע. הגענו מוכנים למנצ'סטר יונייטד. מי שתצא ראשונה מהלחץ תרכוש יתרון במגרש".

  מנג'ר היונייטד, אלכס פרגוסון, אמר: "בדיוק בשביל רגעים כאלה שווה להיות מאמן כדורגל. אני חושב שזו ההצגה הטובה בתבל. מיליארדי צופים יהיו מרותקים למסכי הטלביזיה ואסור לנו לאכזב אותם. הכול כבר מוכן לקראת ההצגה הגדולה, ואני בטוח שיהיה משחק אדיר. אין פה פייבוריטית, אבל אני מאמין מאוד בשחקנים שלי".

 רייאן גיגס, כוכב מנצ'סטר יונייטד סיכם: "זהו אחד הרגעים הגדולים ӑקריירה שלי. אני בהחלט מתרגש. אני מאמין שניתן לאוהדים שלנו סיבה להיות גאים בנו מחר במשחק. זה המשחק החשוב של העונה ונגיע אליו בשיא שלנו".

 

תגובות

טלספורט בפייסבוק