סלטיק ופת במומ על דמארי

הקבוצה הסקוטית פנתה למכבי פתח תקווה בעניין החלוץ בו היא חפצה. סוכנו של עומר דמארי נפגש הערב עם נשיא מכבי חיפה, יעקב שחר. מגמאדוב עשוי להיות מנהל מקצועי.

יום ראשון 19 יוני 2011
שלמה חסיד

 סלטיק הסקוטית פנתה בסוף השבוע רשמית למכבי פתח תקווה בעניין החלוץ עומר דמארי, והודיעה על רצונה בשחקן. בין הצדדים החל משא ומתן בסיומו מקווים שני המועדונים לחתום על חוזה, במטרה שהשחקן יוכל להגשים את חלומו וۜהצטרף למועדון הצמרת הסקוטי.

בפתח תקווה הודיעו כי הם דורשים מסגנית אלופת סקוטלנד 3 מיליון יורו עבור החלוץ, שמחוזר גם על ידי מכבי חיפה והפועל תל אביב, אולם סוכן השחקנים דודו דהאן המייצג את השחקן רוקם עיסקה לפיה המחיר יופחת ופתח תקווה תקבל אחוזים ממכߙרה עתידית של השחקן.

בנוסף, נודע שהערב (ראשון) נפגש סוכנו הישראלי של החלוץ, עובד קראוס עם נשיא מכבי חיפה יעקב שחר. למרות זאת, סיכוייו של החלוץ לעבור למכבי חיפה קלושים בעקבות תג המחיר הגבוה.

מכבי פתח תקווה החלה היום באימוניה לקראת העונה̠הבאה, בסגל חלקי, כאשר הבלם הפורש מוראד מגמאדוב החל להות עוזר מאמן יחד עם ייטב לוזון. בפתח תקווה הציעו למגמאדוב את תפקיד המנהל המקצועי ויתכן כי ייענה להצעה. 

תגובות

טלספורט בפייסבוק