שראפובה מחכה לקביטובה בגמר

ווימבלדון 2011: הפתעה גדולה נרשמה בשלב חצי גמר הנשים בבריטניה, כאשר פטרה קביטובה הצ'כית ניצחה 1:6, 6:3, 2:6 את אזרנקה, גם מריה שۨאפובה בגמר עם ניצחון 4:6, 3:6 על ליזיצקי

יום חמישי 30 יוני 2011
מערכת TELESPORT

ערב (חמישי) מפתיע במיוחד עבר בשלב חצי הגמר לנשים בווימבלדון. קביטובה פטרה הצ'כית, המדורגת שמינߙת בעולם המשיכה להפתיע בטורניר הבריטי וניצחה 1:6, 6:3, 2:6 את ויקטוריה אזרנקה, מה שהקנה לה כרטיס לגמר הגדול.

שנה שעברה כולם זוכרים את קביטובה המצויינת מפסידה לסרינה וויליאמס, אבל עכשיו צמד הוויליאמס-יות לא נמצאות כבר בווימבלדון ועל כן הדרך לגמר שלĠקביטובה הייתה נוחה בהרבה. קביטובה רוצה להשיג תואר ראשון בכורה בטורניר גראנד סלאם עולמי.

קביטובה אמרה לאחר הניצחון: "קשה לי לעכל זאת. אני מרגישה נהדר. אני לא מאמינה עדיין שאני בגמר. הייתה לי נפילה קלה, היה משחק צמוד. אני שמחה̠שניצחתי".

כעת מחכה קביטובה למנצחת בין הטניסאית הרוסייה מריה שראפובה לבין הטניסאית הגרמניה הצעירה המבטיחה גם כן, זבין ליזיצקי. יהיה מעניין זה בטוח. 

מי שהצטרפה למעמד גמר הנשים בווימבלדון, זוהי מריה שראפובה שנראית הרבה יותר בוגרת ואחראית למשחק הטניס. שראפובה השיגה ניצחון 4:6, 3:6 על זבין ליזיצקי והעפילה לגמר, שם תפגוש את פטרה קביטובה. שראפובה לא הפסידה אף מערכה בטורניר השנה ונראית טובה מתמיד.
נראה כי החדות של שראפובה חזרה וגם הרצון להצליח ולהתרכז בעיקר ۑטניס ולא בדברים אחרים מסביב.

תמונה: getty images

תגובות

טלספורט בפייסבוק