הרגליים שוב רעדו לשאלקה

בונדסליגה: המוליכה שוב נכשלה להגדיל את הפער מהשנייה ורדר ברמן כשנוצחה הערב 2:1 בבוכום. שטוטגארט תוכל להתקרב למרחק נקודה ממנה אם תנצח את מונשנגלאדבך הערב

יום שישי 27 אפריל 2007
רועי רובינשטיין
המחזור ה-31 בבונדסליגה ߔחל הערב בסערה כשהבחורים של סלומקה משאלקה יצאו למשחק חוץ בבוכום במטרה להגדיל את הפער מהשנייה בטבלה לחמש נקודות אך שבו הבייתה עם עוד הפסד שמשאיר את סיפור האליפות פתוח כפי שלא היה פתוח מזה שנים בגרמניה.

ההתחלה הייתה דווקא טובה, קווין קוראני הצליח להעלות את שאלקה ליתרון מוקדם כשקבע 0:1 לאורחים בדקה התשיעית כשנגח מקרוב כדור חופשי שנבעט לרחבה. ההתקפה הקטלנית בדרך כלל של שאלקה המשיכה לתקוף ללא הצלחה ובדקה ה-33 הגיעה התשובה מצד המארחים עם שער נגיחה של מיסימוביץ'. שבע דקות מאוחר יותר היוߕני דקאס הצליח להשלים את המהפך כשנגח את השני של בוכום. 

הערב: שטוטגארט יכולה לצמצם את ההפרש
בעוד השנייה בטבלה ורדר ברמן תשחק רק ביום ראשון, השלישית שטוטגארט תוכל לצמצם את הפער בינה לבין המוליכה שאלקה לנקודה אם תנצח ӑחוץ את  בורוסיה מונשנגלאדבך. הקבוצה של ארמין פה שמעוניינת להשיג ניצחון שישי רצוף לא אמורה להתקשות מול האחרונה בטבלה. 

מאמן שטוטגארט מרטין פה דווקא חושש מהמשחק הערב: "כולם חושבים שהניצחון כבר שלנו, אך מחשבה כזו יכӕלה להיות פטאלית ויכולה בהחלט לשחק נגדנו" אמר המאמן שעדיין חושב כי קבוצתו חייבת להילחם על המקום בליגת האלופות ולא על האליפות עצמה.

האלופה היוצאת באיירן מינכן, שחלומותיה על האפשרות להשיב אליה את התואר נגנזו בשבוע שעבר בהפס לשטוטגארט תےיע למשחק הבית מול המבורג ללא החלוץ הצעיר לוקאס פודולסקי שגמר את העונה כשנפצע במהלך האימונים השבוע. ניצחון ישאיר את באיירן קרוב למאבק על המקום השלישי המוביל לליגת האלופות אך הפסד להמבורג יסיים גם את החלום הזה.

במשחקים נוספים הערב: בורוסיה דורטߞונד - איינטרכט פרנקפורט, נירנברג - וולפסבורג, מיינץ' - האנובר, אלמיניה אאכן - הרטה ברלין. המחזוק יושלם ביום ראשון כשורדר ברמן תתארח בבילפלד ואנרג'י קוטבוס תארח את באייר לברקוזן.

תגובות

טלספורט בפייסבוק