בשוק לא כולם מאמינים בשירזי
חזרתו של ניצן שישזי די הפתיעה את אוהדי בני יהודה. יצאנו לשוק התקווה לשמוע מה חושבים אוהדי הקבוצה על המאמן החדש/ישן. מתברר שלא כולם מפרגנים
יום רביעי 13 יוני 2007
שלמה חסיד
שלמה חסיד
ניצן שירזי עבר עונה לא קלה בכלל עם אוהדי בני יהודה. זה לא מנע ממנו להחליט שלשום בלילה לחזור לקבוצה ולהבטיח עונה טובה ביותר, בתקווה לקצת יותר פרגון מהאוהדים.
אז יצאנו לשוק התקווה, המעוז של אוהדי בני יהודה כדי לקבל קצת רושם לגבי מה שמחכה ל۩ירזי ביציעי בלומפילד, לפחות בפתיחת העונה הבאה.
האוהד אבי לוי: מצהיר ש"אני לא מבין בכלל למה הוא עזב. זה הבית שלו פה. אוהדים זה כמו זונה. מה שלא תעשה לא מספיק טוב בשבילהם".
אבל מתברר שיש כאלה שלא כל כך מפרגנים לניצן שירזי ולא כולם מתכוונים לקנות מנוי. יש גם כאלה שטוענים שאין להם כסף ולפחות על פי הרוחות שנושבות בשוק, מצפים למאמן החדש/ישן חיים לא קלים.
לצפייה לחצו PLAY מתחת לתמונה.
צילום ועריכה: נפתלי חזקיה.