באיירן פירקה את ברמן

רבע גמר גביע הליגה הגרמני: באיירן מינכן החלה רישמית̠את העונה עם פתיחה מרשימה 1:4 מול ורדר ברמן. קלוזה לא כבש, אך היה שותף לחגיגה. במשחק נוסף שאלקה גברה 0:1 על קרלסרוהה משער של אלטינטופ

שבת 21 יולי 2007
מערכת TELESPORT
 פתיחת העונה בגרמניה, עדיין לא הוכרזה רישמית, אבל הערב החלו משחקי רבע גמר גביע הליגה הגרמני. 

באיירן מינכן, עם כל מסע הרכש החדשים לקבוצה, הוכיחה את הכוונות עם ניצחון 1:4 מרשים על ורדר ברמן. 

את חגיגת השערים דווקא החלה ורדר ברמן. בדקה ה-9 של המשחק הפתיע טים בורווסקי והעלה את הירוקים ליתרון. היתרון לא החזיק הרבה זמן, בדקה ה-24 של המשחק השווה שווינשטייגר את התוצאה. 

שלוש דקות לאחרȠמכן, המיט אלטינטופ הקפיץ את הקהל וביירן עלתה ליתרון. 10 דקות לפני תום המחצית הראשונה הצרפתי החדש, פרנק ריברי כבש שער בכורה לטובת ביירן. 

ריברי כנראה לא ציפה לסיפתח כזה מוצלח. בדקה ה-56 במחצית השנייה, קיבל הצרפתי הזדמנות מהנקודה הלבנה וכב۩ כמו ג'נטלמן.

במשחק מוקדם יותר הערב: שאלקה, סגנית אלופת גרמניה, החלה את הטורניר עם ניצחון קליל 0:1 מול קרלסרוהה. את השער היחיד במשחק כבש החלוץ הטורקי, אלטינטופ בדקה ה-35 של המחצית הראשונה. 

העולות ברבע הגמרȠיפגשו במסגרת חצי הגמר את נירנברג ואלופת גרמניה, שטוטגרט. הגמר כאמור יחשוחר בשבת הבאה. 

תמונה: רויטרס.

תגובות

טלספורט בפייסבוק