רוני לוי: קרוסה קרוב לסיכום

מאמן מכבי חיפה דיבר עם telesport בדרך לשדה התעופה, ממנו המריאה הקבוצה בשעה שש בבוקר למחנה האימונים באוסטריה. ג'ובאני רוסו קיבל משחר הצעה רשמית

יום שני 23 יולי 2007
הדס גרינברג
מכבי חיפה המריאה הבוקר (שני) בשעה שש למחנה האימונים באוסטריה. המחנה יערך כעשרה ימים, כאשר במהלכו יתקיימו משחקי אימון מול ווטפורד האנגלית, אפואל ניקוסיה, אנקרה ואולי גם מול נאפולי, שהעפילה העונה לסיירה A באיטליה .

אלן מסודי לא יצא הבוקר עם הקבוצה לאוסטריה. למרות שהקונגולזי קיבל ביום שישי את דרכונו החדש, עדיין צריך לסדר לו ויזה לאוסטריה, כאשר ההערכה היא שזה צפוי לקחת מספר ימים ולכן הקשר לא יצטרף למחנה האימונים נכון לעכשיו.

בקבוצӔ מקווים כי במהלך מחנה האימונים, יגיע בלם זר להיבחן, כאשר בלם ראסינג קלוב, דייגו קרוסה, הוא המועמד המוביל אותו רוצה רוני לוי לראות בקבוצה. 

לקראת מחנה האימון אמר הלילה רוני לוי ל-TELESPORT: "התחלנו להתאמן בראשון̠לחודש, אנחנו כבר שלושה שבועות בהכנה אינטנסיבית כשאת רוב הנושא הגופני עשינו בארץ. כל מה שנותר לנו לעשות זה השלמות פיזיות וכמו-כן התגבשות כקבוצה. בנוסף לכך נמשיך לעבוד גם על הנושאים הטקטים למען חיזוק הקבוצה וננסה להביא אותם לידי ביטוי במשחקי האימון שנערוך מול אפואל ניקוסיה, ווטפורד, אנקרה וייתכן גם מול נאפולי האיטלקית".

בנוגע להגעתו הצפויה של רוסו אמר לוי: "ברגע שהפרטים ייגרו סופית בין יענקל'ה לג'ובאני מבחינתנו השחקן יוזמן למחנה האימונים. אני יודע מרוסו שהוא כבר מחכה להגיע וכמו שזה נראה כרגע זה יהיה ביום יומיים הקרובים".

בנוגע לאפשרות שבלם זר יגיע להיבחן במחנה אמר לוי: "אנחנו עדיין נמצאים במו"מ שאני מאמין שיסתיים בימים הקרובים, אני מאשר שמדובר בשחקן דייגו קרוסה הארגנטינאי".


ג'ובאני רוסו קיבל הצעה רשמית

נשיא מכבי חיפה יעקב שחר, שוחח אמש עם ג'ובאני רוסו והשמיע בפניו את הצעתו הרשמית להצטרפותו לקבוצה. לשחר ורוסו זו השיחה השנייה ביומיים האחרונים כאשר השיחה הראשונה סבבה סביב ישוӨ ההדורים בין השניים והצהרת הכוונות.

הצעתו של שחר עומדת על חוזה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת והיא מוערכת בכ-120 אלף דולר לעונה. על-פי ההערכות, הקרואטי ישיב בחיוב וזאת לאחר שכבר הצהיר בעבר שהשכר אינו יהווה מכשול לחזרתו לעונת פרישה ߑמועדון מהכרמל.

במידה והכל יתנהל כשורה יצטרף רוסו עד יום ד' לחבריו במחנה האימונים באוסטריה אליו יצאה הקבוצה, כאמור, הבוקר.

לקשר זו תהיה העונה החמישית בקבוצה כאשר את תחילת דרכו בה עשה בשנת 2001 שבמהלכה הפך לשחקן מפתח. בעוߠת 2002/03 נתן רוסו הופעה מוצלחת ומרשימה בליגת האלופות שכללה ניצחונות על מנצ'סטר יונייטד ואולימפיאקוס. בעקבות הצלחות אילו החליט אוטו באריץ', מאמן נבחרת קרואטיה דאז, לזמנו לראשונה לנבחרת הלאומית של ארצו.

בעונת 2004/05, עונתו האחרונה בחיפה, סבל השחקן מפציעה שהשביתה אותו לרוב העונה, אך למרות זאת לקחה חיפה אליפות ואחריה עזב השחקן את הקבוצה.

בחודשיים האחרונים מאז עזיבתו את מכבי ת"א, שהה רוסו בקרואטיה והתאמן עם היידוק ספליט, שם שמר על כושר עם חבריו בקבוצת האם שלו.

תגובות

טלספורט בפייסבוק