לבנטה מקשה על שחרור מיונג

הספרדים דורשים כ-200 אלף דולר ממכבי ת"א עבור שירותיו של הקשר הקמרוני אלברט מיונג. הערב ימשך המשא ומתן בניהולו של המנג'ר אבי נמני

יום רביעי 08 אוגוסט 2007
אשר גולדברג
אחרי שסיכמו עם הקמרוני סיידו, מנסים ראשי מכבי ת"א להגבירȠאת מאמציהם בכדי להחתים בקבוצה את בן ארצו אלברט מיונג קשרה של לבנטה הספרדית בעונה שעברה.  

ראשי הקבוצה הספרדית מקשים מאד על מהלך החתמתו מאחר והם דורשים סכום של כ-200 אלף דולר עבור הקשר ששכרו בספרד בעונה החולפת עמד על כ-700 אלף יӕרו. על אף הקושי במשא ומתן נראה כי השחקן יוכל להגיע למכב בעיקר בשל העובדה כי בלבנטה קוצים להיפטר ממנו לאחר שהאחרון הסתסך מיקצועית עם מאמן המועדון. אם זאת בקבוצה לא מוכנים לרדת מדרישתם חפיצוי של כ-200 אלף דולר.

מי שמנהל את המשא ומתן מטעם מכבי תĦquot;א הוא המנג'ר אבי נמני שינסה להגיע להסדר עם השחקן וקבוצתו עוד היום לפני שהוא ושאר שחקני הסגל יתפנו להשתתף בצילום הקבוצתי השנתי של המועדון. 

תגובות

טלספורט בפייסבוק