סכנין נוסח ארצ'יספור

מכבי ת"א תירגלה הבוקר את המערך הצפוי למשחק נגד ארצ'יספור, שיתורגל מחר נגד בני סכנין בגביע הטוטו. מסיקה אמור למלא את מקומו של שטרית המורחק בעמדת המגן השמאלי. בכורה לבוזגלו בסכנין

יום שישי 10 אוגוסט 2007
אשר גולדברג, הדס גרינברג

במכבי ת"א חושבים על המשחק בשבוע הבא נגד ארצ'יספור קייסרי הטורקית בגביע אופ"א וההכנות הבוקר בקרית שלום, באימון המסכם לקראת המשחק מחר בגביע הטוטו נגד בני סכנין, הן תרגולת מקצועית למשחק נגד הטורקים, כשביציע  ישב מחר מאמן ארצħיספור ויצפה בשחקני מכבי ת"א.

המשחק ייערך בבלומפילד ללא קהל, זכר לעונש שקיבלה מכבי ת"א בשל התפרעות אוהדיה לפני כחודש במסגרת משחק האימון שנערך מול סכנין בקרית שלום. ניפץ חלונות האוטובוס של בני סכנין עלה למכבי ij משחקים ללא קהל.

מלבד אבי נמני, שלא עבר ברשות לבקרה תקציבית ולא ישחק,  עומדים לרשותו של המאמן, אלי כהן, השחקנים שלא שיחקו נגד סנטה קולומה ובעיקר השוער דרגוסלב יבריץ', יניב עזרן ורודי חדד, שישדרגו את המערך של מכבי ת"א.

הۙעדרו, בגלל עונש הרחקה, של אורי שטרית  במשחק נגד האנדורים גורם לכהן לתרגל את ארז מסיקה בעמדת המגן השמאלי ואפשר שהוא יפתח מחר בהרכב. 

במכבי ת"א ממתינים להגעתו ביום ראשון של הקמרוני, אליום סיידו, כשההמתנה היא להודעת קבוצת לבאנטה הۡפרדית בנושא הקמרוני השני, אלברט מיונג, שאמורה להינתן בתוך 36 שעות.

בכורה לפטי ובוזגלו בסכנין

הקשר, מאור בוזגלו, שעבר אתמול בבקרה יערוך מחר את הופעת הבכורה שלו בבני סכנין. בקבוצה יש ציפיות מבוזגלו שיהווה בורג מרכזי בהצלחתה של הקבוצה בעונה הקרובה. כזכור, במחזור הראשון של גביע הטוטו ניצחה העולה החדשה את מכבי פ"ת 0:3.

שחקן נוסף שיערוך את הופעת הבכורה שלו במשחק רישמי הוא יה ה פטי, שהגיע רק השנה ממכבי הרצליה. עד כה מרוצים מאוד בקבוצה השחקן מהߙכולת של השחקן. שני שחקנים שלא יוכלו ליטול חלק במשחק מחר הם גבע ברקאי ולירון וילנר הפצועים.

הרכב משוער: מאיר כהן, עבד ראבח, יה יה פטי, ליאוניק קרופניק, ג'ון קולמה, חיים בנון, חמודי גנאים, מאור בוזגלו, חאלד חלאילה (חאמד גנאים), ליאונרד סיניוני ەאיליה יבוריאן.

תגובות

טלספורט בפייסבוק