שיחות הבהרה עם מרטינוביץ'

הבלם בא בטענות לחבריו על יכולתם ובין השאר שולח מסרים למכבי ת"א על רצונו לשדרג את שכרו. אלי כהן ואבי נמני דורשים בלם וקשר אחורי זרים כדי לחזק את ההגנה

יום שישי 17 אוגוסט 2007
אשר גולדברג

במכבי ת"א מתכוונים לקיים שיחות הבהרה עם הבלם מילאן מרטינוביץ'. מתברר שהשחקן שולח בשבוߢות האחרונים מסרים לקבוצה ודורש לשדרג את שכרו.

מרטינוביץ' טוען כי כך הובטח לו ערב חתימתו על החוזה בפגישה שהייתה לו עם המנכ"לית תמי פרידמן וגורמים נוספים. במכבי ת"א הופתעו מהתנהגותו של מרטינוביץ' שהיו לו טענות קשות לחלק מחבריו ומהביקורת שהעביר על יכולתם. יצויין שכבר במסיבת העיתונאים לפני המשחק אמר מרטינוביץ' כי יכולתו אינה קובעת בלי שיזכה לשיתוף פעולה וליכולת טובה של חבריו.

בעקבות היכולת החלשה של כל קו ההגנה במכבי ת"א, החליט אלי כהן להתרכז בצרופם הדחו ףשל בלם זר עם ניߡיון ושל קשר אחורי. נכון לעכשיו המענה של עוז יפרח, אביב חדד, דן רומן ושירן ייני אינו עונה מקצועית על שדרוג הקבוצה.

הנפילה בכושר הגופני של שחקני מכבי ת"א החל מהדקה ה-70 במשחקים האחרונים מדליקים נורת ביקורת ופיתרון לנושא יינתן כבר באימונים ۔קרובים.

בצוות המקצועי מבקשים לשפר את יכולתם של יוסי שבחון, יניב עזרן ורודי חדד שאינם תופסים את הפיקוד על משחק ההתקפה.

תגובות

טלספורט בפייסבוק