עזורי רוצה חוזה לשנתיים

עד הצהריים (שני) אמור יוסי מזרחי לחתום על חוזה באפולון, גיא עזורי אינו מוכן להגיע עד לסיום העונה ודורש מלוזון חוזה לשנתיәם. בינתיים, לוזון וזוארף נתקלים בקשיים פנימיים בנושא לחמן

יום ראשון 04 נובמבר 2007
אשר גולדברג
יוסי מזרחי צפוי לקבל עד הצהריים את ߔחוזה המתוקן מאפולון לימסול, בכדי לחתום עליו ולטוס לקפריסין. בינתיים מתברר כי גיא עזורי, מאמן קבוצת הנוער של בית"ר ירושלים שקיבל הצעה רשמית להחליפו במכבי פ"ת.

עזורי, שחוזהו בקבוצת הנוער של האלופה המסתיים בתום העונה עומד על כ-170 אלף ߓולר לעונה ביקש מראשי פ"ת חוזה לשנתיים נוספות מעבר לעונה הנוכחית במועדון. זאת על אף שהמאמן עדיין לא קיבל אישור רשמי מיו"ר בית"ר אלי ארזי למהלך.

הסיבה לרצון של ראשי מכבי פ"ת להביא את עזורי הינה העובדה שהמאמן כבר הוӛיח את יכולותיו עם שחקנים צעירים ובקבוצה מקווים לשלב עוד העונה שחקנים צעירים  רבים שישתלבו במועדון ביניהם דובב גבאי, ניצן ועומר דמרי, טל בן - חיים, דני פרשה ועומר הדר. 

תגובות

טלספורט בפייסבוק