אורלנדו ממשיכה לנצח

חניכיו של סטן ואן גאנדי, ממשיכים לנצח והלילה הם השיגו ניצחון חוץ חשוב בניו אורלינס 88:95, שארלוט גברה על פורטלנד Ĺ2:101, ממפיס הביסה את סיאטל 108:125, ויוטה דרסה את הנטס

יום שלישי 20 נובמבר 2007
אביחי קריבצ

לילה לא עמוס במיוחד עבר על ליגת הכדורסל הטובה בעולם.

ניו אורלינס - אורלנדו 95:88

אחרי שהנחילה לבוסטון את הפסדה הראשון העונה, המג'יק ממשיכים במומנטום המצוין 
שלהם.הקבוצה מפלורידה, ניצחה הלילה 88:95 את ניו אורלינס, שלא הפסידה בחמשת משחקיה האחרונים.אורלנדו רשמו הערב את ניצחונה החמישי ברציפות.

 מי שהוביל את אורלנדו לניצחון הלילה היה דוויאט הווארד, שקלע 24 נקודות באחוזים מӦוינים. מלבד הווארד, גם טורקוגלו, התורכי תרם 15 משלו, וראשד לואיס הוסיף 19, בדרך לניצחון.

דווקא ניו אורלינס, פתחו את המשחק טוב עם ריצה של 0:7, אך אורלנדו לא נשארה חייבת והחזירה בריצה מדהימה משלה, וסיימה את הרבע הראשון ביתרון של 16 נקודות.Ȩ17:33)
ניו אורלינס התאוששה ועד סיום הרבע השלישי צימקה את ההפרש ל-2 נקודות בלבד.

חניכיו של סקוט היו צמודים לאורלנדו, אך שלוש דקות לסיום הם איבדו את הריכוז והעניקו לאורחים מפלורידה, ניצחון חמישי רצוף.מי שבלטו במדי ניו אורליס, היו סטויאקוביץ' עם 21 ופארדו עם 18. 

שארלוט - פורטלנד 92:101

הקבוצה של נייט מקמילן, עדיין לא ניצחה בחוץ העונה, וגם הלילה היא לא השכילה לעשות זאת,  הטריילבלייזר, רשמו הפסד שביעי בחוץ  מוӜ שארלוט 92:101 . המשחק היה צמוד כמעט לכל אורכו ורק בדקות הסיום, שארלוט הצליחה לברוח לאורחים ולרשום ניצחון שני ברציפות, לאחר שניצחה את סיאטל במשחק הקודם.

מי שהוליך את שארלוט לניצחון הביתי הלילה, היו וואלאס עם 27 נקודות , פלטון, ששיחק 40 דקות קלע 24 נקודות ולקח עשרה כדורים חוזרים, ריצ'רדסון הוסיף לשארלוט עוד 24 משלו.מי שעוד החזיקו את פורטלנד במשחק הלילה, היו אלה וובסטר עם 15 נקודות וברנדון רוי עם 17.
 
ממפיס - סיאטל 108:1̲5

הקבוצה של מארק איבארוני, ממשיכה להוכיח, שהיא השנה קבוצת בית מצוינת, הגריזלייס עצרו הלילה רצף של שלושה הפסדים והביסו את סיאטל 108:125, שמי שהוביל אותה לניצחון הגדול היה סוויפט, שקלע 24 נקודות וחילק ארבעה אסיסטים.

כߑר מתחילת המשחק ממפיס שלטה בקצב, שהיא רושמת רבע ראשון מדהים בו היא הובילה 24:38. תוצאת הרבע הראשון השפיעה על סיאטל לאורך כל המשחק , עובדה שגרמה לה  לרדת מובסת.היחיד שעוד בלט בסופרסוניק, היה ווסט שעלה מהספסל ותרם 17 נקודות וחילۧ ארבעה אסיסטים.

יוטה - ניו ג'רזי 75:102

ניו ג'רזי ממשיכה לאכזב, הקבוצה של לוראנס פראנק הובסה הלילה ביוטה 75:102, ורשמה את הפסדה השישי ברציפות. הג'אז ניצלו עד תום את חסרונו של כוכב הנטס, וינס קארטר והשכילו להביס את ניו ג'רזי, שנמצאת במשבר עמוק.

יוטה פתחה את המשחק בצורה אגרסיבית והובילה ברבע הראשון ב-13 נקודות הפרש(17:30).הנטס עוד היו במשחק עד למחצית ופיגרו רק ב-10 נקודות הפרש, אך לצערם חניכיו של סלנון פתחו את הרבע השלישי בצורה רצחנית ופתחו פער של 25 נקודות, הפרש, שהיה כבר קשה לנטס לגשר עליו.

מי שבלטו במדי הג'אז, היו דרון וויליאמס, שקלע 20 נקודת ומסר שישה אסיסטים, כוכב הקבוצה, בוזר תרם את המנה הקבועה שלו עם 17 נקודות.היחיד שהופיע הלילה למשחק במדי הנטס היה ג'פרסון , שקלע 22 נקודות ומסר שני אסיסטים.



  

תגובות

טלספורט בפייסבוק