דרוגבה ייעדר כמה חודשים

סריקות שעבר אתמול השחקן בבירכו גәלו כי מדובר בפגיעה במניסקוס, שתדרוש ככל הנראה ניתוח והחלמה ארוכה. ניקולס אנלקה כבר נמצא על הכוונת של צ'לסי להחליפו

יום חמישי 06 דצמבר 2007
אבי יופה

חלוצה של צ'לסי ונבחרת חוף השנהב, דידייה דרוגבה, צפוי לעבור ניתוח בבירכו שישבית אותו מפעילות לכמה חודשים, כך מפרסמת הבוקר̠התקשורת האנגלית. 

דרוגבה עבר אתמול סריקות באזור הפגוע, שגילו כי הוא סובל מניוון במניסקוס השמאלי בבירכו. ההחלטה האם לבצע את הניתוח באופן מיידי או להמתין עד לאחר תקופת חג המולד, תתקבל בימים הקרובים. 

הצוות הרפואי של צ'לסיĠיבחן את יכולות השחקן באימון שייערך היום ורק לאחר מכן ימליץ למאמן, אברם גרנט, על דרך הטיפול הטובה ביותר בשחקן. 

החלוץ סוחב את הפציעה בבירכו לאחר ששיחק במדי נבחרתו לפני כחודש והיעדרות ממושכת משמע מכה קשה למועדון האנגלי, שתלוי מאוߓ ביכולת של השחקן. בשלושה משחקים מהם נעדר העונה דרוגבה במהלך חודש ספטמבר לא ניצחה הקבוצה וכבשה רק שער אחד. 

בנוסף הוא צפוי להחמיץ כמה ממשחקי המועדון בחודש ינואר עם פתיחת משחקי אליפות אפריקה, זאת בהנחה שיהיה כשיר. 

היעדרוߪו הצפויה של חלוץ נבחרת חוף השנהב תגביר את הלחץ על גרנט להחתים חלוץ נוסף במועדון, כשלא מן הנמנע שמדובר יהיה בחלוץ בולטון, ניקולס אנלקה.

תגובות

טלספורט בפייסבוק