אוחיון הצטיין - הנבחרת בגמר

כדורסל: נבחרת ישראל גברה 82:97 על אסיס הברזילאית בגמר טורניר הארלם, שנערך לכבוד חג המולד. יוגב אוחיון הצטיין ען 17 נקודות ו-12 ריב'

שבת 29 דצמבר 2007
שלמה חסיד
 נבחרת ישראל בכדורסל העפילה היום (שבת) לגמר טורניר האۨלם, שנערך בהולנד. הכחולים לבנים גברו 82:97 על אסיס הברזילאית. 

נבחרת ישראל עשתה עוד צעד משמעותי בטורניר חג המולד, שנערך בהולנד. צביקה שרף והשחקנים השיגו ניצחון חמישי רצוף. הרבע הראשון הערב היה מאוד צמוד, כאשר הברזילאים הוליכו בשתי נקודותĠ- 17:15. לקראת המחצית הפער של אסיס נשמר - 41:39.

במחצית השנייה הברזילאים נעלמו, ויוגב אוחיון המצטיין במשחק, ביחד עם עומרי כספי ואורלנד סחפו את ישראל ליתרון מצויין בסיום הרבע השלישי - 58:72. בۡיום נותר רק לשחק והניצחון של ישראל הובטח. 

יובל נעימי היה הבולט בקלעי הנבחרת, שסיים עם 21 נקודות, יהוא אורלנד מהפועל ירושלים קלע 20 נקודות. למרות זאת יוגב אוחיון, הגארד של הגליל תרם דאבל דאבל עם 17 נקודות ו-12 ריב', כנ"ל גם כספי שתרߝ 17 נקודות.

הגמר יערך מחר (ראשון) כאשר המנצחת בין אייפל טאוורס ההולנדית לבין מינאס קלוב מברזיל, תפגוש את נבחרת ישראל, שתהיה ללא עמרי כספי והמאמן צביקה שרף, שיחזרו הלילה (שבת) לישראל. כספי חוזר כדי להצטרף למכבי ת"א לקראת משחק הליגה מול עירוני ר"ג ביום שני. מאמן הנבחרת, צביקה שרף, שלא ידריך את הנבחרת במשחק הגמר בטורניר חג המולד אליו העפילה, חוזר בשל "סיבות אישיות", כך על פי איגוד הכדורסל. רוני בוסאני יהיה זה שיעמוד על הקווים במשחק הגמר. 

פרט לכספי ەשרף, גם ניר כהן ואלישי כדיר מעירוני ר"ג יגיעו לארץ, בהתאם לסיכום אליו הגיעה קבוצתם עם איגוד הכדורסל, כדי שיוכלו גם הם להתכונן למשחק ביום שני.

תגובות

טלספורט בפייסבוק