דטרויט מאניה

הקבוצה הנהדרת מהמזרח ממשיכה ברצף מצויין של 8 ניצחונות רצופים והתקרבות למאזנה של בוסטון, שצריכה לעבור משוכה קשה באינדיאנה

יום שני 11 פברואר 2008
מערכת TELESPORT
 בלילה בין שלישי לרביעי יערכו 6 משחקים בליגה הטובה בעולם, אנחנו בצוות TELESPORT, ליקטנו עבורכם את שני ההימורים הטובים ביותר. 

משחק מספר 24: אטלנטה - דטרויט

איזו תקופה נהדרת בפיסטונס. דטרויט עם ניצחון שמיני רצוף, שמוביל אותה לקרב ראש בראש מול הסלטיקס, שרחוקה רק 4 ניצחונות.  מנגד תעמוד יריבה נוספת מהמזרח, זוהי אטלנטה שנמצאת עם  2 הפסדים רצופים. 

בשורות אטלנטה פצועים שני שחקנים: ספידי קלקסטון וۡלים סטודמאייר, שנפצע רק לפני כחודש ימים. בשורות דטרויט עומד סגל מלא ללא פציעות. 

במהלך העונה הסדירה נפגשו הקבוצות כבר שלושה פעמים, אטלנטה עדיין  לא הצליחה לנצח את דטרוט. ההוקס ניצחו רק פעם אחת את דטרויט מתוך 7 המפגשים האחרונים. ̻ההימור: 2, היחס: 1.8

משחק מספר 25: אינדיאנה - בוסטון 

לאחר הנפילה מול קליבלנד בחוץ, חזרה בוסטון למסלול המוכר והטוב. שלושה ניצחונות רצופים זה אחר זה, מול מינסוטה, סן אנטוניו ולוס אנג'לס קליפרס, החזירו את הביטۗון לירוקים. 

מנגד גם כן אינדיאנה לא קבוצה פראיירית שמוותרת מהר. הפייסרס ניצחו שני משחקים רצופים, אולם לא מול קבוצות חזקות. לפני הצד החיובי, הגיעו נפילה של 7 הפסדים רצופים וכ-4 מהם במשחקי הבית. 

העונה נפגשו שתי הקבוߦות פעם אחת בלבד, כאשר בוסטון הביסה ב-15 הפרש בקונסקו פילד האוס 86:101.  לא נראה שזה ישתנה שוב. ההימור: 2, היחס: 1.8

בהצלחה גדולה למהמרים...

תגובות

טלספורט בפייסבוק