בשיקטש מגיעה כפייבוריטית

מאמן אפס פילזן דיוויד בלאט בטור מיוחד ל-TELESPORT מߠתח את סיכויי הפועל ירושלים במשחק נגד בשיקטש בשמינית גמר היול"ב: מחזיק אצבעות לירושלים

יום שלישי 19 פברואר 2008
דיוויד בלאט

הפועל ירושלים לא יכלה לקבל יריבה יותר קשה מאשר בשיקטש שתשחק נגדה הערב ביול"ב קאפ. בשיקטש היא יריבה מסוכנת מېוד וכמובן נהנית מיתרון על פני הפועל ירושלים ואם מחלקים את תמונת הסיכויים, אז הם נוטים די בבירור לכיוונה של בשיקטש. עם זאת, לא צריך להרים ידיים. עדיין אפשר לעבור וזאת בתנאי שירושלים תעשה תוצאה טובה הערב כי אחרת המצב די אבוד.

בשיקטש נבנתה מחדש ߑקיץ האחרון על מנת להצליח ביול"ב קאפ ובליגה הטורקית. יש לה סוללת של שחקנים טובים ומאמן מצויין שאוהדי מכבי וחובבי הכדורסל בוודאי זוכרים את השם 'דרובניאק' ששיחק רבות נגד מכבי.

בשיקטש מסוכנת בעיקר באיסטנבול כאשר במצבי מצוקה יש למועדון אפשרותȠלארגן כמות גדולה של קהל שיכולה להשפיע על התוצאה הסופית. מהבחינה הזאת יש לבשיקטש יתרון עצום שכן הגומלין בטורקיה.

אני מחזיק אצבעות להפועל ירושלים ולחברי, דן שמיר. למרות שלא עבר הרבה זמן מאז התבוסה למכבי, כשגם בשבוע שעבר היא הובסה בחולון, אפשר וӦריך לצאת מזה. לנצח ולהכין מקדמה ראויה לקראת הגומלין.

דיוויד בלאט מאמן העונה בטורקיה את אפס פילזן

תגובות

טלספורט בפייסבוק