ואן באסטן חוזר הביתה

מרקו ואן באסטן שהחל את קריירת המשחק שלו באייאӧס הגדולה של שנות ה-80 ישוב אליה החל מהעונה הבאה ויישב על ספסל הקבוצה. ייעזר ביועץ המקצועי החדש של הקבוצה, יוהאן קרויף

יום שישי 22 פברואר 2008
מערכת TELESPORT
זה כבר כמה שנים שאייאקס אמסטרדאם לא מצליחה לחזור לימיה הגדולים, לא בהולנד ובטח שלא בזירה האירופית. המועדון שעבר נשען על מערכת נוער אדירה ובו גדלו עשרות כדורגלנים גדולים במאה שעברה, רוצה לשוב אל תהילת העולם שהייתה כל כך מוכרת לו בזמנו. מה יותר טוב עם כך מאשר להשיב את אותם כוכבים אל המערכת.

לאחר שביום שלישי, הוכרז כי יוהאן קרויף הגדול ישוב לקבוצה החל מהעונה הבאה לשמש כיועץ מקצועי, הודיעו ראשי המועדון הערב כי כוכב עבר נוסף, מארקו ואן באסטן אמߕר לתפוס את כיסא המאמן בתחילת העונה הבאה.

 ואן באסטן יחליף בתפקיד את ארין קוסטר ששימש כמחליפו של טון קאנה, עוזרו של גרנט כיום בצ'לסי שעזב לאנגליה בתחילת העונה. 

ואן באסטן בן ה-43 שיהנה גם משירותיו של ߔמנהל הטכני, ואן חאל, אמר מיד לאחר החתמתו, "המטרה שלי באייאקס היא להשיג את אותה מטרה כמו תמיד, אליפות, השאלה היא כיצד מגיעים אליה". 

קרויף עצמו נשמע מרוצה מהמינוי של מאמן נבחרת הולנד בעבר, "מרקו הוא כמוני, ניצחון Ӕוא לא מספיק, הדרך היא גם חשובה ועליה להיות מלאה בכדורגל יפה".  

תגובות

טלספורט בפייסבוק